Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji i mrežna oprema

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

Wi-Fi usmjerivači

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Kamere Synology

Nadzorne kamere Synology za integraciju sa Surviellance Station

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - Neprekidno napajanje

UPS

Zaštitite svoje uređaje od nestanka i fluktuacije struje

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

01 6185 824

MyQ X predstavio je potpuno opremljeni ugrađeni terminal za Epson pisače

MyQ, neovisni dobavljač softvera, dodao je ugrađeni terminal s punim značajkama MyQ X obitelji rješenja za Epson pisače i MFP uređaje.
MyQ_Epson

MyQ, neovisni dobavljač softvera, dodao je ugrađeni terminal s punim značajkama MyQ X obitelji rješenja za Epson pisače i MFP uređaje.

Ljubljana, 15. srpnja 2022. — Nova kompatibilnost aplikacije MyQ Embedded s Epson uređajima koji podržavaju Epson Open Platform (EOP) uključuje najnovije značajke kao što su napredno skeniranje, jednostavne funkcije, potpuna personalizacija i sigurna mobilna autentifikacija.

MyQ X povećava konkurentnost Epsonovih uređaja

Prošlogodišnji pobjednik BLI “2021 Software Choice”, MyQ X jedno je od vodećih rješenja za upravljanje ispisom na tržištu, koje podržava širok raspon prodavača višenamjenskih uređaja. Uz kompatibilnost rješenja s MyQ, Epson je postao dio velike obitelji različitih proizvođača. Osim toga, jedinstvene značajke u MyQ-u omogućuju korisnicima Epsona da učinkovitije koriste svoje uređaje.

Glavne prednosti kompatibilnosti s MyQ X

Ekološka svijest — Epson je predan razvoju održivih proizvoda koji brinu o okolišu od dizajna do gotovog proizvoda. Njihovi uređaji, koji ne zahtijevaju grijanje i ne proizvode ozon te imaju najmanje otpada, predstavljaju važan korak prema dugoročnoj održivosti. Ovdje se Epsonov put susreće s MyQ. Funkcionalnosti u MyQ X osmišljene su za smanjenje utjecaja obrade dokumenata na okoliš. Zahvaljujući posebnim korisničkim politikama ili funkcijama ekološke svijesti, potrošni materijal se ne koristi nepotrebno.

Napredno skeniranje — MyQ X dolazi s naprednim tijekovima rada skeniranja koji se mogu integrirati u poslovne procese korisnika. Prilagodljivi gumb Easy Scan omogućuje korisnicima slanje skeniranih datoteka u određeni pretinac e-pošte, pohranu u oblaku ili mapu jednim klikom i dodavanje dodatnih parametara datoteci, poput metapodataka. Skenirani dokumenti mogu se dalje obraditi pomoću mehanizma za skeniranje (OCR) i spremiti u pretraživi PDF format ili obraditi pomoću vanjske OCR aplikacije.

Sigurnost — Sigurnost korisnika jedan je od glavnih prioriteta MyQ rješenja. MyQ X može zaključati upravljačku ploču Epson MFP-a dvofaktorskom autentifikacijom, koja može uključivati ​​ID, lozinku ili PIN prijavu i pristup QR kodu putem mobilne aplikacije MyQ X, omogućujući korisnicima da sigurno dohvate svoje dokumente s pisača. MyQ također osigurava obrađene dokumente vodenim žigovima ili sigurnim bilješkama.

Brzo postavljanje — Instalacija i postavljanje MyQ X na vašoj cijeloj floti pisača može se izvršiti daljinski u samo nekoliko koraka. Sustav traži nove uređaje na mreži i automatski ih povezuje. IT administratori zatim mogu postaviti uređaje u skladu s pravilima svoje organizacije.

Računovodstvo i izvješćivanje – MyQ X pruža detaljan pregled rada korisnika s dokumentima za kontrolu troškova ispisa. Transparentna računovodstvena metoda koja se može organizirati prema centrima troškova ili grupama, kvotama i kreditima, pojedinačnim projektima i naprednim opcijama izvješćivanja omogućuje organizacijama da prilagode rješenje svojim specifičnim računovodstvenim zahtjevima.

Personalizacija — MyQ X ugrađeni terminal može se prilagoditi kako bi zadovoljio potrebe svakog korisnika ili odjela, ubrzavajući obradu dokumenata upotrebom namjenskog gumba za ispis/skeniranje jednim klikom. Organizacije mogu prilagoditi izgled svojih nadzornih ploča višenamjenskih uređaja kako bi odgovarale vizualnoj slici njihove tvrtke.

Mobilnost i pristupačnost — MyQ je opremljen MyQ X Mobile Clientom za mobilni ispis u ili izvan ureda i sigurnu beskontaktnu autentifikaciju na uređajima za ispis koji ne zahtijevaju čitače kartica. Web korisničko sučelje MyQ X također ima WCAG 2.1 AA certifikat, osiguravajući web pristupačnost za korisnike sa specifičnim potrebama i može se integrirati u projekte koji zahtijevaju ovu vrstu optimizacije.

MyQ i Epson

Dugoročna održivost važan je dio MyQ misije. Zato je MyQ odlučio surađivati ​​s Epsonom, koji je poznat po snažnom ekološkom pristupu. Osim toga, Epsonova poboljšana kompatibilnost s rješenjem za ispis kompatibilnim s više dobavljača savršeno odgovara velikim instalacijama više marki.

Kliknite za više informacija o Epson pisačima.

Kliknite za više informacija o rješenju MyQ.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

15.07.2022

MyQ X predstavio je potpuno opremljeni ugrađeni terminal za Epson pisače

MyQ, neovisni dobavljač softvera, dodao je ugrađeni terminal s punim značajkama MyQ X obitelji rješenja za Epson pisače i MFP uređaje.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.