Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji i mrežna oprema

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

Wi-Fi usmjerivači

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Kamere Synology

Nadzorne kamere Synology za integraciju sa Surviellance Station

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - Neprekidno napajanje

UPS

Zaštitite svoje uređaje od nestanka i fluktuacije struje

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

01 6185 824

Inkjet Produkcijski ispis

Zašto je Kyocera ušla u područje produkcijskog ispisa?

Stručnjak za hardver Marcel Ebbenhorst objašnjava zašto je TASKalfa Pro 15000c posljednja Kyocerina inovacija.

Naša industrija se brzo razvija kako svijet postaje digitalan i ljudi koriste sve manje uređaja za ispis, kako u privatnom tako i u profesionalnom životu. Suvremene tehnologije omogućile su nam da radimo gotovo bez upotrebe papira, od potpisivanja ugovora do ukrcaja u zrakoplov. Globalno tržište tiska stoga je u padu i industrija se više ne može oslanjati na uredske i kućne uređaje za rast. Malo je prostora za inovacije na tržištu punom zrele tehnologije.

Međutim, mi u Kyoceri se ne bojimo izazova i prepoznali smo nove prilike u promjenjivom okruženju. Naša korporacija trenutno radi na vlastitoj transformaciji, jer se fokusiramo na sveobuhvatna rješenja za dokumente i konzultantski pristup koji uključuje najbolji strojnu i programsku opremu te usluge. Ažurirani razvojni plan osigurat će kontinuirani uspjeh korporacije u nadolazećim desetljećima. Novi pogled na svijet ogleda se u identitetu novog brenda, koji našoj organizaciji nudi veći osjećaj pripadnosti i globalnog jedinstva, jača naš brend i daje vidljivost cijeloj korporaciji.

Identificiranje prilika za rast

S novim poslovnim pristupom, industrija hardvera je u središtu Kyocerinog razvoja. Inkjet tehnologija mijenja proizvodni tisak. Smithers Pira predviđa da će do 2023. i dalje to biti pokretačka snaga rasta digitalnog tiska. Dramatični porast inkjet pisača može se pripisati nekoliko ključnih čimbenika, uključujući jedinstvenim skupom značajki i promjenjivim potrošačkim trendovima.

Inkjet kombinira prednosti digitalne tehnologije, poput brze obrade i ispisa varijabilnih podataka, s visokim kapacitetom offset uređaja za ispis. To korisnicima omogućuje stvaranje prilagođenog sadržaja u velikim serijama dok je sadržaj još uvijek aktualan, što je važno u mnogim industrijama koje žele poboljšati korisničko iskustvo.

Zadovoljstvo kupaca oduvijek je bilo prioritet u poduzećima, a današnji su potrošači zahtjevniji nego ikad. U digitalnom dobu više se neće zadovoljiti s općim ili zastarjelim sadržajem. Zahvaljujući inkjet tehnologiji, sada je na papiru moguće postići relevantnost sadržaja i personalizaciju, čak i pri ispisu velikih količina dokumenata.

Bogata iskustva

Kyocera se može pohvaliti više od 60 godina iskustva i dokazane kvalitete u tiskarskoj industriji. Naši multifunkcijski uređaji i pisači dobili su brojne nagrade za učinkovitost, pouzdanost i minimalan utjecaj na okoliš. Zato smo ponosni na svoj rad koji nas ispunjava i usmjerava u daljnji razvoj. Gledajući u budućnost, svoje znanje i iskustvo stečeno posljednjih desetljeća želimo uložiti u proširenje našeg portfelja novim rješenjima. Inkjet za nas nije potpuno nova tehnologija, jer već imamo veliko iskustvo u proizvodnji inkjet ispisnih glava. Naše komponente često se ugrađuju u uređaje naših konkurenata, što potvrđuje ugled koji uživamo u ovom specijaliziranom dijelu tržišta.

Sada je vrijeme da predstavimo vlastiti uređaj za ispis velikih serija. Imamo komponente i stručnost za izradu vlastitog inkjet pisača koji će uzdrmati tržišni segment. Tiskare trebaju uređaje koji će moći povećati produktivnost i pouzdanost – značajke koje se smatraju sinonimom za marku Kyocera. Stoga smo uvjereni da TASKalfa Pro 15000c neće razočarati.

Pogledajmo pobliže

Što se tiče produktivnosti, TASKalfa Pro 15000c je među najboljima. . Uložili smo velike napore da uređaj razvijemo što je brže moguće i više smo nego zadovoljni rezultatima. S vremenom zagrijavanja od samo 60 sekundi, među najbržima je u industriji. To korisnicima ostavlja više vremena za ispis. Kada se uređaj zagrije, potrebno je samo 5,5 sekundi za ispis prve kopije, a przina ispisa je 150 A4 stranica u minuti. Naš prvijenac može ispisati 1.000.000 ispisa mjesečno po istoj cijeni po stranici za ispis.

Uvijek možete računati na Kyocera proizvode. Inkjet uređaji obično imaju manje pokretnih dijelova od pisača koji koriste toner. TASKalfa Pro 15000c je dizajnirana tako da zahtijeva malo održavanja. Kao rezultat toga, vjerojatnost kvara ili zastoja papira značajno je smanjena. Štoviše, ako se bilo koja od komponenti pokvari, to je lako popraviti. Neke je uređaje teško popraviti bez uklanjanja i zamjene niza drugih komponenti. Na Kyocera pisačima zamijenite samo neispravan dio, što omogućuje značajne izravne uštede i smanjuje mogućnost kvara sustava.

Korak u budućnost

Kyocera se također predstavila na sajmu Drupa 2020 u Düsseldorfu u Njemačkoj. Najveća izložba tiskarske opreme na svijetu, na kojoj se susreću stručnjaci i potrošači iz cijele industrije, održava se svake četiri godine. Posljednju izložbu u 2016. posjetilo je više od 260.000 sudionika iz 183 zemlje, od čega su 75% donositelji odluka o kupnji u poduzećima.

Drupa predstavlja način da se dosegne ciljna publiku i upoznate nova, budući da posjetitelji dolaze i iz drugih industrija, poput bankarstva, zdravstva i obrazovanja. Kako bismo razumjeli značaj događaja u smislu potencijalnih poslova, potrebno je napomenuti da se 65% posjetitelja u 2016. godini izjasnio s konkretnim investicijskim namjerama, a nevjerojatnih 34% je stvarno ostvarilo narudžbu.

Ostajemo vjerni svojim korijenima

Filozofija Kyocere, kako ju je iznio osnivač dr. Kazua Inamori, nastavlja definirati naše napore. Kroz svoju dugu povijest uvijek smo nastojali činiti dobro. Za tehnološko poduzeće to znači inovaciju za stvaranje sve učinkovitijih i pametnijih uređaja. Zato svakodnevno nastojimo poboljšati našu ponudu proizvoda i tehnologije. Svako novo otkriće ili iskustvo obogaćuje nas i predstavlja alat za učenje kako nastaviti rasti i raditi bolje.

Naša namjera je jasna. Kyocera se uključuje u industriju produkcijskog tiska. Vidimo priliku za napredak koju ne možemo zanemariti, a kao stručnjaci u svom području imamo odgovornost podijeliti svoje iskustvo i stručnost kako bismo stvorili bolje društvo. TASKalfa Pro 15000c predstavlja naš doprinos inkjet revoluciji koja će promijeniti lice produkcijskog tiska u narednim godinama.

Inkjet je budućnost

Ispis i dalje igra ključnu ulogu u mnogim industrijama, od zdravstva i obrazovanja do bankarstva i osiguranja. Unatoč porastu digitalnih medija, papir je još uvijek široko korišten.

Izuzetno brzi inkjet uređaji poput TASKalfa Pro 15000c ispisuju velike serije nevjerojatnim brzinama.

Inkjet produkcijski pisač Kyocera

Inkjet produkcijski pisač kombinira »Cut-sheet« ispis s pouzdanošću i dosljednošću Inkjet tehnologije. Trošak ispisa u boji, međutim, gotovo je isti kao trošak crno-bijelog ispisa.

Naša rješenja u praksi

Pročitajte studije slučaja zadovoljnih korisnika.

primjer dobre prakse

AlphaGraphicsu

AlphaGraphics Boston stekao je konkurentsku prednost na tržištu izdavaštva knjiga kupnjom Kyocera TASKalfa Pro 15000c Inkjet proizvodnog pisača. Uređaj je tvrtki dao brže performanse i veću fleksibilnost, što je ključno za proizvodne inkjet pisače niske do srednje klase.

Pročitajte cijeli članak

primjer dobre prakse

Precision Group

Ugradnjom dva TASKalfa Pro 15000c printera, Precision Group je postigao veću fleksibilnost. Studija slučaja je napisana na engleskom jeziku.

Pročitajte cijeli članak

Želite li saznati više o TASKalfi Pro 15000c?

Pozivamo vas da nas nazovete i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja vezana uz inkjet proizvodni printer TASKalfa Pro 15000c.