Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji i mrežna oprema

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

Wi-Fi usmjerivači

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Kamere Synology

Nadzorne kamere Synology za integraciju sa Surviellance Station

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - Neprekidno napajanje

UPS

Zaštitite svoje uređaje od nestanka i fluktuacije struje

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

01 6185 824

AlphaGraphicsu

AlphaGraphics Boston stekao je konkurentsku prednost na tržištu izdavaštva knjiga kupnjom Kyocera TASKalfa Pro 15000c Inkjet proizvodnog pisača. Uređaj je tvrtki dao brže performanse i veću fleksibilnost, što je ključno za proizvodne inkjet pisače niske do srednje klase.
Inkjet produkcijski pisač Kyocera TASKalfa Pro 15000c

AlphaGraphics Boston stekao je konkurentsku prednost na tržištu izdavaštva knjiga kupnjom Kyocera Pro 15000c Inkjet proizvodnog pisača.

Američki ogranak japanske korporacije Kyocera nastavlja s osvajanjem značajnog tržišnog udjela na području proizvodnog ispisa u SAD-u s printerom TASKalfa Pro 15000c. Nekoliko malih i srednjih tvrtki odlučilo je provjeriti kako uređaj donosi revoluciju u industriji, uključujući AlphaGraphics Boston, vrhunsku marketinšku i tiskarsku tvrtku koja opslužuje područja Bostona, Walthama i Woburna u Massachusettsu. Nude razne usluge koje uključuju potpuni digitalni i ofsetni tisak, tisak velikog formata i usluge slanja poštom, usluge punjenja i distribucije.

Od instalacije Pro 15000c, AlphaGraphics je postigao veliki uspjeh na tržištu proizvodnog ispisa. Kyocerin “Cut-Sheet” Inkjet pisač, poznat po svojoj pouzdanosti i dosljednosti ispisa, daje AlphaGraphicsu, vodećoj tvrtki za usluge ispisa u regiji, još bolje šanse za dobivanje velikih narudžbi za ispis.

Kada su prekidi opskrbnog lanca u cijeloj industriji i kasnija kašnjenja predstavljali rizik za produktivnost, AlphaGraphics se obratio lokalnoj ovlaštenoj tvrtki Kyocera NetPrint Solutions Inc. kako bi riješio svoj najveći poslovni izazov. “Znali smo da drugi proizvođači koriste Kyocera ispisne glave, ali kada smo pogledali Pro 15000c, shvatili smo da Kyocera ima brži motor i bolje ulagače,” objašnjavaju Carmine i Victoria Camerato, suvlasnici AlphaGraphics Boston. “Brzo smo testirali i potvrdili izvanrednu kvalitetu ispisa Pro 15000c, a za nekoliko tjedana uređaj smo instalirali i pokrenuli.”

U svojim izjavama kupci ističu promjene koje je pisač Pro 15000c donio u okruženje proizvodnog ispisa. Victoria Camerato objašnjava: “Instalirali smo Pro 15000c krajem 2021. i do sada smo impresionirani njegovim performansama. Kvaliteta je fantastična, i gotovo da nema odustajanja. NetPrint Solutions i Kyocera bili su sjajni partneri. Kao vlasnici dodatnih AlphaGraphics lokacija u Walthamu i Woburnu, planiramo kupiti još jednu jedinicu u bliskoj budućnosti.”

Chris Miller, osnivač NetPrint Solutions Inc., dodaje: “Kada kombinirate iznimnu kvalitetu s niskim troškom vlasništva, Pro 15000c omogućuje tvrtkama poput Camerata prodor na tržište, ponudu kompletne usluge na jednom mjestu i povećanje prihoda.”

Nakon što je instaliran, Pro 15000c koristi tinte visoke gustoće i mogućnost da kupcima ponudi niz formata gotovih proizvoda otvorio je vrata novim mogućnostima za AlphaGraphics, posebice u izdavaštvu knjiga. Vodeća energetska učinkovitost u sektoru također doprinosi nižim operativnim troškovima uz smanjenje ugljičnog otiska. Pro 15000c koristi manje energije nego druge proizvodne preše. U konačnici, uređaj je AlphaGraphicsu dao bržu izvedbu i veću fleksibilnost, što je ključno za proizvodne tintne pisače niske do srednje klase.

“U prošlosti, budući da smo u potpunosti ovisili o strojevima za toner, nismo bili toliko konkurentni”, kaže Carmine Camerato. “Sada možemo ispisivati ​​brže, smanjiti varijabilne troškove i lako se natjecati s većim dobavljačima te nadmašiti konkurenciju kada je u pitanju kvaliteta i vrijeme obrade.”

Od lansiranja 2020. godine, TASKalfa Pro 15000c premašila je prodaju i očekivanja kupaca u Sjedinjenim Državama. “Strateški smo ciljali na tržište kako bismo popunili prazninu gdje se pristupačnost susreće s velikom količinom”, kaže Michael Poulin, Kyocerin direktor marketinga. „Ovaj uređaj namijenjen je tvrtkama koje planiraju volumen ispisa do 3 milijuna komada mjesečno. Uređaj je također snažan dodatak postojećoj infrastrukturi kada želite povećati produktivnost.” Puolin je dodao: “Inkjet tehnologija učinila je digitalni ispis konkurentnijim nego ikad prije i Pro 15000c zadovoljava potrebe velike većine kupaca na tržištu. ”

Više informacija o TASKalfa Pro 15000c pisaču –>

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

25.08.2022

AlphaGraphicsu

AlphaGraphics Boston stekao je konkurentsku prednost na tržištu izdavaštva knjiga kupnjom Kyocera TASKalfa Pro 15000c Inkjet proizvodnog pisača. Uređaj je tvrtki dao brže performanse i veću fleksibilnost, što je ključno za proizvodne inkjet pisače niske do srednje klase.

Pročitajte cijeli članak
11.08.2022

Precision Group

Ugradnjom dva TASKalfa Pro 15000c printera, Precision Group je postigao veću fleksibilnost. Studija slučaja je napisana na engleskom jeziku.

Pročitajte cijeli članak
02.06.2022

Alca

Suradnja započeta 2010. godine uspješno traje do danas. Dvije su tvrtke svoju suradnju nadogradile novom metodom koja uključuje cjelovitu uslugu najma uređaja s rješenjem za ispis MyQ, održavanje uređaja i nabavu potrošnog materijala.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.