Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

MREŽNA OPREMA

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

01 6185 824

Synology je predstavio SA6400

Korporacija Synology predstavila je skalabilni uređaj SA6400, koji je idealan izbor za izgradnju vrhunskog poslovnog privatnog oblaka. Uređaj se smatra najsvestranijim sustavom za pohranjivanje nestrukturiranih podataka u rasponu.
strežnik NAS Synology SA6400 z 12 ležišči za vgradnjo diskov

Skalabilni uređaj koji vam omogućuje da izgradite ultimativni poslovni privatni oblak.

Synology je najavio dostupnost Synology SA6400 NAS poslužitelja s 12 ležišta. Uređaj se smatra najsvestranijim sustavom za pohranjivanje nestrukturiranih podataka u rasponu. Osmišljen je kako bi tvrtkama i velikim studijima pružio munjevito brz prijenos podataka i mogućnost proširenja kapaciteta pohrane.

“SA6400 je idealan uređaj za pohranjivanje stalno rastućih količina nestrukturiranih podataka koje generiraju tvrtke”, rekao je Julien Chen, voditelj proizvoda u Synologyju. “S mogućnošću brze prilagodbe kad količina pohranjenih podataka raste, pogodna je za pohranu datoteka ili sigurnosnih kopija u agilnim i dinamičnim okruženjima. Tvrtke su na taj način pripremljene za rast količine podataka u budućnosti.”

Performanse i skalabilnost vodeće u klasi

Kapacitet pohrane može se jednostavno proširiti dodavanjem do 8 RX1223RP jedinica za proširenje. Time se sustav povećava na ukupno 108 diskovnih ležišta, što znači da ukupni prostor za pohranu može biti veći od 1,9 petabajta — 9 puta više od izvornog kapaciteta.

S brzinama prijenosa podataka od preko 6.500/4.000 MB/s sekvencijalnog čitanja/pisanja1, SA6400 osigurava nesmetan rad čak i u najzahtjevnijim scenarijima, uključujući velike poslovne podatkovne centre, velike proizvodne studije i aplikacije u maloprodajnom ili ugostiteljskom sektoru.

Ako korisnici trebaju podršku za još veći broj istodobnih prijenosa ili za upravljanje zahtjevnim specijaliziranim aplikacijama, mogućnosti uređaja mogu se dodatno povećati nadogradnjom ugrađene 10GbE mreže na 25 ili čak 40GbE.2

Fleksibilno upravljanje datotekama

Sveobuhvatna podrška za File i Block protokole omogućuje pristup resursima tvrtke putem lokalne mreže ili VPN-a, uz jednostavno upravljanje pristupnim povlasticama uz integraciju Active Directory/LDAP.

Synology Drive rješenje za upravljanje i dijeljenje datoteka omogućuje organizacijama stvaranje privatnog oblaka koji radne grupe mogu iskoristiti za siguran pristup, uređivanje i dijeljenje datoteka s preciznim postavkama dopuštenja za maksimalnu sigurnost i usklađenost.

Integracija u oblak—bilo sa Synologyjevom vlastitom pohranom C2 Storage ili s drugim pružateljima usluga u oblaku—omogućuje učinkovitu sinkronizaciju datoteka između različitih lokacija za disperzirane radne grupe ili tvrtke koje imaju više lokacija i jednu središnju točku organizacije.

Centralizirana zaštita podataka za cjelokupnu infrastrukturu

Zbog stalnih prijetnji kibernetičkoj sigurnosti, važnije podatke i usluge potrebno je držati zaštićenima i dostupnima više nego ikad.

Synologyjev paket za zaštitu korisničkih podataka i uređaja, Active Backup Suite, omogućuje sigurnosno kopiranje Windows, Linux i macOS uređaja, Hyper-V/VMware virtualnih strojeva i Microsoft 365/Google Workspace računa na SA6400 i brzo vraćanje po potrebi.

SA6400 također uključuje backup podataka, snapshot i usluge automatske replikacije za zaštitu dijeljenih mapa i LUN-ova. Tako stvorene datoteke može spremati u dodatne Synology sustave ili usluge u oblaku, prema pravilu sigurnosne kopije 3-2-1.

Dostupnost usluge može se povećati uz Synology High Availability (SHA), koja kombinira identične jedinice u aktivni/pasivni klaster kako bi se osiguralo automatsko prebacivanje na zamjenski uređaj u slučaju neočekivanog kvara glavnog uređaja.

Snažna i svestrana platforma za poslovne aplikacije

Bogat skup isplativih rješenja dostupan je unutar Synology DSM operativnog sustava pomoću Centra za preuzimanje.

Dostupne poslovne aplikacije uključuju kompletan paket alata za upravljanje datotekama i produktivnost koje radne grupe mogu iskoristiti za poboljšanje suradnje. Besplatni poslužitelj e-pošte omogućuje vam postavljanje privatnog rješenja e-pošte sa 100% vlasništvom podataka, kao i potpuno opremljenu platformu za razmjenu poruka za praktičniju i sigurniju komunikaciju.

Docker spremnici i virtualni strojevi mogu se pokretati na SA6400 koristeći Docker rješenja ili Synology Virtual Machine Manager (VMM)—hipervizor za virtualizirane verzije Windows®, Linux® i DSM—za sigurno testiranje i procjenu aplikacija.

Dostupnost

SA6400 i RX1223RP već su dostupni kod lokalnih predstavnika Synologyja u Hrvatskoj. Za više informacija o Synology uređajima kliknite na web stranicu.

Više informacija o OS-u za Synology NAS uređaje.

  1. Podaci o performansama izvedeni su iz internog testiranja tvrtke Synology. Stvarne performanse mogu varirati ovisno o testnom okruženju, upotrebi i konfiguraciji. Pogledajte tablice performansi za više informacija.
  2. Provjerite popis kompatibilnosti za najnoviji popis kompatibilnih mrežnih kartica.
zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

02.06.2023

Synology je predstavio diskove serije Plus

Synology je predstavio svoju prvu seriju HAT3300 SATA HDD-ova, koji su posvećeni Plus seriji i posebno su dizajnirani da zadovolje zahtjeve pouzdanosti, izdržljivosti i performansi kontinuirane pohrane podataka početnih i glavnih Synology sustava.

Pročitajte cijeli članak
19.05.2023

Synology je predstavio DiskStation DS423, jednostavno rješenje za pohranu podataka

Synology je predstavio DiskStation DS423 s 4 ležišta, najnoviji dodatak seriji Value. NAS poslužitelj predstavlja višenamjensko rješenje za pohranu podataka za kućne korisnike i mala poduzeća.

Pročitajte cijeli članak
18.05.2023

Synology je predstavio nove moćne modele NAS poslužitelja SA3610 i SA3410

Korporacija Synology predstavila je dva sustava za pohranu podataka SA3610 i SA3410, najnovije uređaje u nizu snažnih i svestranih NAS poslužitelja s ukupnim kapacitetom pohrane koji se mjeri u petabajtima. Dizajnirani su za najteže zadatke i omogućuju nadogradnju za budući razvoj.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.