Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji i mrežna oprema

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

Wi-Fi usmjerivači

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Kamere Synology

Nadzorne kamere Synology za integraciju sa Surviellance Station

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - Neprekidno napajanje

UPS

Zaštitite svoje uređaje od nestanka i fluktuacije struje

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

01 6185 824

SIGURNOSNO KOPIRANJE

Zaštitite svoje podatke

Dobar plan sigurnosnog kopiranja podataka je poput osiguranja – koristite ga u slučaju nesreće bez ikakvih ozbiljnih posljedica.

Što je sigurnosno kopiranje?

Postoji mnogo događaja koji mogu uzrokovati da izgubite svoje podatke pohranjene na disku vašeg računala. Stoga je ne samo mudro, već i bitno osigurati sigurnost podataka sigurnosnim kopiranjem. Svrha sigurnosne kopije je vraćanje podataka u slučaju kvara ili oštećenja nositelja podataka – diska ili računala.

Ljudi često miješaju jednostavno kopiranje podataka na rezervnu lokaciju sa sigurnosnom kopijom. Sigurnosna kopija znači zaštitu podataka od promjena, pretvorbe, brisanja ili izobličenja. Ovo je obično šifrirana zatvorena datoteka koja je neosjetljiva na virusne infekcije, dok će podaci koji su upravo kopirani na novi medij biti zaraženi na isti način kao i izvorni podaci sljedeći put kada ih sinkronizirate.

Synology svim svojim korisnicima nudi moderno sigurnosno rješenje potpuno besplatno. Rješenje će riješiti tri glavna problema s pohranom podataka:

Napravite dobru sigurnosnu strategiju

Samo dobro strukturirana strategija sigurnosnog kopiranja omogućuje vam oporavak podataka kada su vam potrebni. Ako tek počinjete osmišljavati strategiju sigurnosnog kopiranja podataka ili ako ste u procesu ponovnog promišljanja postojećeg sustava, slijedite 3-2-1 pravilo sigurnosnog kopiranja:

Odaberite pravo rješenje

Synology svojim korisnicima nudi nekoliko različitih rješenja za zaštitu podataka. Izbor rješenja ovisi o vašim potrebama, količini zaštićenih podataka i broju korisnika. Za kućnu upotrebu možda će biti dovoljno odabrati jedan od osnovnih modela NAS poslužitelja i Synology Drive, a za korištenje moćnijeg paketa Active Backup sigurnosnih kopija, morat ćete odabrati barem »Plus« model. Detaljnije predstavljamo ponudu rješenja za sigurnosno kopiranje:

Uz Synology Drive sinkronizirat ćete datoteke sa svog uređaja u dijeljenu mapu i pristupiti im s bilo kojeg mjesta, kad god se povežete s webom. Program također nudi inkrementalno sigurnosno kopiranje podataka s osobnih računala i omogućuje do 32 spremljene verzije svakog dokumenta. Kompatibilan je s uređajima koji koriste Windows, macOS ili Ubuntu.

Active Backup Suite nudi mnoga rješenja za sigurnosno kopiranje podataka iz raznih izvora – fizičkih i virtualnih poslužitelja, računala ili podataka pohranjenih u uslugama u oblaku kao što su Office 365 i G Suite. Sastoji se od tri modula: Active Backup for Business, Active Backup za Office 365 i Active Backup za G Suite. Za korištenje Active Backup rješenja potreban vam je NAS serije Plus ili viša klasa.

Također je besplatno dostupno Hyper Backup rješenje koje će sigurnosno kopirati podatke s NAS poslužitelja na rezervnu lokaciju ili na uslugu u oblaku.

Omogućuje jednostavno sigurnosno kopiranje podataka u oblak. Kompatibilan je s oko 20 javnih usluga u oblaku. Samo odaberite mapu i vrstu podataka koje želite sinkronizirati i postavite raspored i ograničenje propusnosti, ostalo će program obaviti automatski.

Snapshot Replication koristi moderni datotečni sustav Btrfs za stvaranje trenutnih kopija zajedničkih mapa ili LUN (vanjske jedinice koje poslužitelj prepoznaje kao interne). Izrađuje kopije prema unaprijed dogovorenom rasporedu. U slučaju gubitka podataka ili slučajne izmjene izvornih podataka, oni se mogu brzo vratiti ili replicirati na druge Synology NAS poslužitelje.

Instalirajte aplikaciju USB Copy i povežite čitač SD kartica s NAS poslužiteljem. Program će automatski napraviti sigurnosnu kopiju fotografija i videozapisa s vaše GoPro kamere, kamere ili fotoaparata čim umetnete SD karticu u čitač.

Omogućite sigurnosnu kopiju fotografija u mobilnoj aplikaciji Synology Photos i sigurnosno kopirajte sve svoje fotografije sa svog pametnog telefona na NAS poslužitelj uz očuvanje svih metapodataka i izvorne kvalitete fotografija. Također možete sigurnosno kopirati fotografije sa svog pametnog telefona pomoću aplikacije DS File.

Naša rješenja u praksi

Pročitajte studije slučaja zadovoljnih korisnika.

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.