Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

MREŽNA OPREMA

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

01 6185 824

Na Hunkeler Innovationdays 2023, Kyocera će otkriti svoju viziju razvoja Inkjet proizvodnih pisača

Na Hunkeler Innovationdays 2023, vodećem svjetskom sajmu tehnologija ispisa, Kyocera će predstaviti svoj Inkjet proizvodni pisač TASKalfa Pro 15000c. Sajam će se održati u izložbenom centru u Luzernu u Švicarskoj od 27. veljače do 2. ožujka 2023. godine.
Inkjet produkcijski tiskalnik TASKalfa Pro 15000c

Na Hunkeler Innovationdays 2023, vodećem svjetskom sajmu tehnologija ispisa, Kyocera će predstaviti svoj Inkjet proizvodni pisač TASKalfa Pro 15000c. Sajam će se održati u izložbenom centru u Luzernu u Švicarskoj od 27. veljače do 2. ožujka 2023. Tako će se nakon 2019. godine, kada je zadnji put održan skup zbog pandemije Covid-19, cijela industrija ponovno okupiti na Innovationdays 2023. .

Kyocera je odabrala događaj kao idealnu platformu za predstavljanje TASKalfa Pro 15000c, svog prvog Inkjet proizvodnog ispisnog stroja, podržavajući ambiciju organizacije da spoji tehnologiju i ekološke težnje za stvaranje svjetlije sutrašnjice. Ovaj uređaj ukazuje na Kyocerin optimizam u pogledu budućnosti i njegovo pozicioniranje TASKalfa Pro 15000c kao ključnog doprinositelja održivijoj budućnosti tvrtke.

„Prije svega želim naglasiti da je cijeli Kyocerin tim iznimno uzbuđen zbog povratka Hunkeler Innovationdays događaja. Bit će to fantastična prilika za nas da se ponovno povežemo s prijateljima, kolegama i partnerima iz cijelog svijeta nakon što smo bili razdvojeni posljednjih nekoliko godina,” kaže Marcel Ebbenhorst, voditelj print produkcije u Kyocera Document Solutions Europe. “Štoviše, vjerujemo da će Innovationdays biti savršena pozornica za predstavljanje TASKalfa Pro 15000c kako bismo pokazali svijetu kako želimo stvoriti svjetliju budućnost zajedno s partnerima i kupcima.”

Tintni pisač za proizvodnju pojedinačnih listova dizajniran je imajući na umu suvremene poslovne izazove, kao što su optimizacija troškova, produktivnost, fleksibilnost medija i održivost. TASKalfa Pro 15000c rješenje je koje obećava redefiniranje proizvodnog ispisa. Promiče poslovnu izvrsnost i probleme svojih prethodnika pretvara u nove prilike.

Tijekom četiri dana Innovationdaysa sudionici će moći vidjeti pisač uživo kada će ga predstaviti Kyocerini stručnjaci. Oni će detaljno opisati mnoge prednosti koje ovaj uređaj može ponuditi pružateljima usluga ispisa koji traže nove konkurentske prednosti. Posjetitelji Kyocerinog izložbenog prostora moći će iz prve ruke vidjeti uzorke različitih medija koje uređaj može nositi. Na taj će način iskusiti snagu nagrađivanih ispisnih glava i zadivljujuću kvalitetu Kyocerinih vlastitih tinti. Posjetitelji koji se registriraju online također će imati priliku zakazati privatnu prezentaciju jedan na jedan.

„S TASKalfa Pro 15000, svjetlije sutra počinje danas. Tehnologija koja nam omogućuje da s manje učinimo više bit će ključna za izgradnju održivije budućnosti svijeta,” kaže Ebbenhorst. “TASKalfa Pro 15000c ističe se u područjima kao što su produktivnost, kvaliteta ispisa, fleksibilnost medija i mogućnosti personalizacije, dok potrošnju energije i vrijeme zastoja održava na minimumu. Ovo su sastojci za održivi uspjeh za pružatelje ispisa koji žele potaknuti rast i optimizirati troškove. Jedva čekam da show počne!”

Innovationdays 2023 obećava da će biti spektakularna proslava sektora tehnologije ispisa, okupljajući najbolje umove i rješenja u poslovanju u Švicarskoj. Za više informacija posjetite Kyocerinu web stranicu posvećenu događaju. Na ovoj stranici također ćete pronaći informacije o tome kako se prijaviti za osobnu prezentaciju.

Kliknite za više informacija o Inkjet proizvodnim pisačima.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

12.05.2023

KYOCERA je predstavila FOREARTH, Inkjet tekstilni printer

Korporacija KYOCERA predstavila je novi FOREARTH printer koji je osmišljen tako da gotovo u potpunosti eliminira potrošnju vode pri tiskanju robe, čime pridonosi smanjenju utjecaja modne industrije na okoliš.

Pročitajte cijeli članak
08.05.2023

Kyoto prize 2023. u Oxfordu

Blavatnik School of Government, u partnerstvu sa Inamori Foundation, domaćin je predstavljanja dobitnika nagrade Kyoto 9. i 10. svibnja. Nagradom Kyoto, Zaklada Inamori godišnje nagrađuje pojedince koji su pokazali izvanredna postignuća u područjima naprednih tehnologija, temeljnih znanstvenih disciplina te umjetnosti i filozofije.

Pročitajte cijeli članak
29.03.2023

Kyocera širi svoje ambicije na tržištu inkjet pisača

Kyocera će proširiti ponudu uredskog i proizvodnog inkjet tiska akvizicijom francuske tvrtke Nixka, koju su osnovali bivši zaposlenici Impike nakon što ju je zatvorio Xerox. Kyocerino preuzimanje 100% vlasništva Nixke stupa na snagu 1. travnja.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.