Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji i mrežna oprema

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

Wi-Fi usmjerivači

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Kamere Synology

Nadzorne kamere Synology za integraciju sa Surviellance Station

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - Neprekidno napajanje

UPS

Zaštitite svoje uređaje od nestanka i fluktuacije struje

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

IDC je smjestio Kyoceru među glavne igrače u smislu održivosti

IDC je u svom izvješću procijenio programe održivosti i usluge jedanaest dobavljača rješenja za dokumente i opreme. S ciljem identificiranja tržišnih lidera, IDC je analizirao korporativne strategije, operacije, proizvode i rješenja svakog dobavljača. Kyocera je dobila titulu glavnog igrača.

Kyocera Document Solutions Europe, B.V., jedna od vodećih svjetskih tvrtki u području rješenja za upravljanje dokumentima, objavila je da je proglašena “Major player” u “IDC Market Scape Worldwide Sustainability Programs and Services Hardcopy 2023 Vendor Assessment*”.

U svom je izvješću IDC, tvrtka za istraživanje informacijske tehnologije sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, procijenila programe održivosti i usluge jedanaest dobavljača rješenja i opreme za dokumente, uključujući Kyoceru. S ciljem identificiranja tržišnih lidera, IDC je analizirao korporativne strategije, operacije, proizvode i rješenja svakog dobavljača.

“Drago nam je primiti tako prestižnu nagradu,” izjavio je Takuya Marubayashi, predsjednik Kyocera Document Solutions Europe, B.V. “Vrlo smo ponosni na našu predanost održivim inovacijama, koje su isprepletene s Kyocerinom kulturom upravljanja i poslovanja.”

S obzirom da su problemi očuvanja okoliša čistim sve veći, održivost je gorući problem u današnjem poslovnom okruženju. U svjetlu ovoga, potencijalni kupci mogu koristiti IDC izvješće za odabir poslovnih partnera s dokazanim iskustvom u primjeni održivih poslovnih praksi i dokumentiranih rješenja.

U izvješću su stručnjaci procijenili Kyocerin dugogodišnji dizajn proizvoda koji je prihvatljiv za okoliš, kao i njegov softver za upravljanje poslovnim sadržajem (ECM), platformu za usluge sadržaja (CSP) i rješenja za produkcijski ispis koja pomažu tvrtkama u smanjenju utjecaja na okoliš.

Više od 30 godina Kyocera neumorno radi na razvoju održivih inovacija ugrađenih u uređaje opremljene dugovječnim komponentama, smanjujući količinu tehnološkog otpada koji zagađuje naš okoliš.

Predana održivosti davno prije nego što je privukla globalnu pozornost, Kyocera također pruža preventivno održavanje putem svojih instaliranih usluga upravljanja uređajima**, dodatno pridonoseći smanjenju emisija CO2, koje uzrokuje osoblje na putu do kupca gdje je potrebno popraviti uređaje.

Naši sustavi za upravljanje dokumentima, kao što su naš ECM i CSP, također pomažu smanjiti količinu papira koju koriste tvrtke, osiguravajući ekonomičan ispis i pouzdanu sigurnost podataka.

Kada je u pitanju proizvodni inkjet ispis, Kyocera također planira preuzeti vodeću ulogu u održivosti. Nastojimo postati partner koji svojim rješenjima podržava kupce koji traže održiv način poslovanja. Primjer takvog pristupa su naše pigmentne tinte na bazi vode, koje su ekološki prihvatljive i pomažu tvrtkama u smanjenju utjecaja na okoliš.

Kyocera je tvrtka kojoj su ljudi i planet na prvom mjestu i predana je podršci ciljevima svojih korisnika u implementaciji održivih poslovnih praksi inovacijama i predlaganjem rješenja za upravljanje dokumentima koja pomažu smanjiti utjecaj na okoliš.

Kako biste saznali više i bili u tijeku s najnovijim vijestima, posjetite web stranicu regionalnog partnera Xenon forte.

* IDC MarketScape Worldwide Sustainability Programs and Services Hardcopy 2023 Vendor Assessment, dokument #US49892223, December 2023.

** Usluge daljinskog upravljanja i održavanja multifunkcijskih uređaja i printera.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

30.05.2024

Kyocera je održala konferenciju za tisak na drupi 2024 na kojoj je predstavila svoju viziju budućnosti produkcijskog ispisa

Kyocera Document Solutions je ugostila više od 30 novinara na konferenciji za novinare na drupi 2024, gdje je predstavila svoju ambicioznu viziju inkjet produkcijskog ispisa. Uz već dobro poznati uređaj TASKalfa Pro 15000c, također je prvi put u Europi predstavila novi TASKalfa Pro 55000c.

Pročitajte cijeli članak
28.05.2024

Kyocera predstavlja produkcijski inkjet pisač s tintama na bazi vode na sajmu Drupa 2024

Manifestacija koja je počela danas u Dusseldorfu u Njemačkoj i trajat će do 7. lipnja jedan je od najvažnijih događaja u sektoru proizvodnog tiska u regiji EMEA. Posjetitelji zainteresirani za razvoj industrije posjetit će i dvoranu 8a/C20 gdje će se u izložbenom prostoru Kyocere upoznati s prednostima vodenog mlaza tiska.

Pročitajte cijeli članak
28.05.2024

OPREZ: Čuvajte se prijevara preko e-maila koje uključuju lažne račune

Želimo vas upozoriti na trenutno aktualne prijevare putem e-maila. Nedavno su u Kyoceri pronašli lažne fakture koje su slali prevaranti koji su se predstavljali kao naši prodajni predstavnici ili direktori.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.