Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji i mrežna oprema

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

Wi-Fi usmjerivači

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Kamere Synology

Nadzorne kamere Synology za integraciju sa Surviellance Station

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - Neprekidno napajanje

UPS

Zaštitite svoje uređaje od nestanka i fluktuacije struje

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

01 6185 824

Synology u 2023

Na skupu je predstavljeno nekoliko noviteta, kako hardverskih tako i softverskih, a glavni fokus je bio na novom Wi-Fi routeru WRX560, operativnom sustavu DSM 7.2 i funkcionalnostima koje on donosi te novim modelima x23 NAS poslužitelja.
Synology kamere

Na svojoj tiskovnoj konferenciji “2023. i dalje”, Synology je najavio nekoliko novih uređaja i usluga koje očekujemo u 2023. godini.

Na skupu je predstavljeno nekoliko noviteta, kako hardverskih tako i softverskih, a glavni fokus je bio na novom Wi-Fi routeru WRX560, operativnom sustavu DSM 7.2 i funkcionalnostima koje on donosi te novim modelima x23 NAS poslužitelja.

WRX560 – novi Wi-Fi 6 AX ruter

Glavni fokus događaja bio je najavljeni novi router. WRX560 je Wi-Fi 6 “Mesh” usmjerivač koji će raditi sa svim modelima koji podržavaju mesh tehnologiju. S lansiranjem RT6000ax usmjerivača u svibnju 2022., dugo očekivani manji model WRX560 služit će kao AP mesh konektor zbog svoje veličine i dizajna, kao i performansi.

Serija x23

X23 modeli NAS poslužitelja na tržište će doći već u prvoj polovici 2023. Prvo možemo očekivati ​​DS923+, a ubrzo potom i DS723+. DS923+ je nasljednik modela DS920+ s 4 ležišta za pogone, AMD R1600 procesorom i 4 GB DDR4 ECC memorije (proširivo do 32 GB), dvostrukom 1G mrežom s mogućnošću nadogradnje na 10G novom E10G22-T1 mini karticom.

DSM 7.2

S novom verzijom DSM-a 7.2. moći će se koristiti dugo tražena sigurnosna funkcija – enkripcija particije (Volume Encrytion). Uz trenutnu enkripciju mapa, nova značajka omogućit će potpunu enkripciju svima koji žele implementirati ovu vrstu zaštite ili ako je to potrebno. DSM 7.2. također uvodi značajku Write Once Read Many koja će omogućiti zaključavanje zajedničke mape na unaprijed definirano vremensko razdoblje. Također novost u operativnom sustavu DSM je da će omogućiti implementaciju višekanalne podrške za uređaje s višestrukim mrežnim adapterima koji se mogu kombinirati kako bi se osigurala bolja i brža propusnost čak i pri kombiniranim brzinama.

Što je novo u oblaku Synology C2

Hibridna rješenja danas su važan dio mnogih poduzeća, a Synology slijedi taj trend. Pokretanjem DSM 7 2021. tvrtka je proširila svoj portfelj u oblaku, od jednostavnog sigurnosnog kopiranja do upravitelja lozinkama i usluga kao što su Object Storage i C2 Surveillance.

Osim ovih cloud rješenja postoji i komercijalna Hybrid Share platforma. HS će uskoro dobiti neke nove funkcionalnosti, poput samostalnog web portala i izravnog dijeljenja datoteka. Obje značajke omogućit će administratorima i korisnicima bolje upravljanje dijeljenim datotekama bez izlaganja NAS poslužitelja internetu.

Još jedno hibridno rješenje kojem se treba radovati je Synology Backup Cloud, koje se fokusira na približavanje Synology C2 Backupa platformi. Glavni cilj Synology Backup Clouda je implementacija jedinstvenog sučelja za administratore i korisnike koji će moći nadzirati zadatke i uređaje. Ovo rješenje pokušava približiti iskustvo lokalnog sigurnosnog kopiranja Active Backup platformi Synology C2 Backup.

Synology je predstavio i neke dodatne inovacije koje se pripremaju u 2023. Najavili su poboljšanja Hyper Backup rješenja – dodana je opcija za nepromjenjive sigurnosne kopije i punu DSM sigurnosnu kopiju. Synology je već predstavio Surveillance Station verziju 9, ali je mobilna aplikacija sporo uhvatila korak među korisnicima. To će se promijeniti s novom verzijom rješenja DSCam, koje će imati mogućnost uređivanja zona za detekciju pokreta, pretraživanje i raspored događaja.

Nadzorne kamere Synology

Synology će predstaviti modele nadzornih kamera Bullet i Dome pod vlastitim brendom u prvoj polovici 2023. godine. Uglavnom su dizajnirani za upravljačke sustave Synology, gdje ćete moći izvršiti konfiguraciju jednim klikom u korisničkom sučelju. Predstavljeni modeli su BC500 (Bullet) i TC500 (Dome).

Na kraju, ali ne manje važno, najavili su i novi Visual Station VS750HD. Monitor podržava 75 kanala, ima dvostruki 4K HDMI izlaz, H.264/H.265 podršku, KB/M podršku i NDAA/TAA usklađenost.

Snimka prezentacije Synology 2023 AND BEYOND.

Saznajte više o Synology rješenjima i uređajima.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

09.01.2024

Synology je predstavio VS600HD, učinkovito rješenje za nadzorne sustave

Synology je predstavio VisualStation VS600HD - kompaktni klijent za kontrolu i upravljanje Surveillance Station rješenja za video nadzor.

Pročitajte cijeli članak
30.10.2023

Synology je prdstavio redizajniranu web stranicu za usporedbu performansi

Obnovljena internetska stranica statistike performansi donosi značajna poboljšanja, kao što su korisnija mjerila i obnovljeno sučelje. Omogućuje korisnicima brzu identifikaciju, usporedbu i pronalaženje pravih Synology rješenja koja najbolje odgovaraju njihovim specifičnim potrebama.

Pročitajte cijeli članak
23.10.2023

Synology je predstavio nove napredne značajke u rješenju Active Insight

Synology je predstavio veliko ažuriranje svoje platforme za nadzor u oblaku Active Insight. Ažuriranje je namijenjeno upravljanim pružateljima sustava i velikim poslovnim klijentima i donosi poboljšane mogućnosti vizualizacije koje ističu ključne mjerne podatke sustava, kao i napredne značajke nadzora i zaštite.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.