Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji i mrežna oprema

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

Wi-Fi usmjerivači

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Kamere Synology

Nadzorne kamere Synology za integraciju sa Surviellance Station

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - Neprekidno napajanje

UPS

Zaštitite svoje uređaje od nestanka i fluktuacije struje

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

01 6185 824

Synology je predstavio Surveillance Station 9.0 i C2 Surveillance cloud backup rješenje

Synology je najavio dostupnost Surveillance Station 9.0, najnovijeg ažuriranja svog temeljnog rješenja za postavljanje sveobuhvatnog i skalabilnog sustava nadzora. Zajedno s lokalnim rješenjem, Synology također lansira C2 Surveillance, uslugu nadzora temeljenu na oblaku posvećenu sigurnosnom kopiranju i dijeljenju snimaka
Virtualno okruženje

Synology je najavio dostupnost Surveillance Station 9.0, najnovijeg ažuriranja svog temeljnog rješenja za postavljanje sveobuhvatnog i skalabilnog sustava nadzora. Zajedno s lokalnim rješenjem, Synology također predstavlja C2 Surveillance, popratnu uslugu temeljenu na oblaku za sigurnosno kopiranje i dijeljenje snimaka.

“S više od 500.000 aktivnih instalacija i preko 2,5 milijuna upravljanih kamera, Surveillance Station je zaslužio svoje mjesto kao jedno od najpopularnijih i najpouzdanijih rješenja VMS (Sustav videonadzora) među kućnim i poslovnim korisnicima”, rekao je Tony Lin, odgovorni voditelj proizvoda kontrolnih rješenja u Synologyju. “Predstavljene inovacije utjelovljuju našu predanost stalnom unapređenju mogućnosti naših postojećih proizvoda koji su spremni za sve složenije instalacije.”

Svaka sekunda je važna

Kako bi podržao sve zahtjevnije implementacije, Surveillance Station 9.0 ima redizajnirano korisničko sučelje koje besprijekorno integrira različite resurse kao što su kamere, karte, kontrola reprodukcije i upozorenja u jednu nadzornu ploču koja pruža poboljšani pregled nadziranog prostora.

Korisnici sada mogu postaviti stotine kamera u nekoliko minuta pomoću novog pojednostavljenog čarobnjaka koji omogućuje skupnu konfiguraciju uvozom unaprijed popunjene proračunske tablice ili kopiranjem postavki s već instaliranih kamera.

Sigurno i privatno

Surveillance Station 9.0 omogućuje tvrtkama dodavanje zasebnog sloja šifrirane zaštite snimkama u slučaju krađe, trajnog oštećenja ili druge vrste ugrožavanja NVR-a, diskova ili administrativnih vjerodajnica. Kako bi se poboljšala privatnost i zaštitila od insajderskih napada, izravan video prijenos i upravljanje podacima također se mogu izvršiti korištenjem šifriranog SRTP/HTTPS protokola.

Daljinsko upravljanje ažuriranjima za mrežne i lokalne poslužitelje za snimanje u centraliziranom sustavu upravljanja (CMS) olakšava održavanje sigurnosti i otpornosti sustava za nadzor s implementacijom na više mjesta, osiguravajući da svi uređaji dobiju najnovije sigurnosne zakrpe i poboljšanja funkcionalnosti.

“Predstavljajući nadogradnju jednog od naših najvažnijih proizvoda, s ponosom možemo reći da će osiguranje prostorija za velike i male korisnike u budućnosti postati ugodnije i sveobuhvatnije”, rekao je Lin. “U Surveillance Station 9.0 sve vam je jednostavno više na dohvat ruke.”

Zaštita podataka u oblaku

Synology je otišao korak dalje u zaštiti vaših podataka. Surveillance Station 9.0 podržava dvostruko snimanje i omogućuje simultani prijenos nadzornih snimaka na C2 Surveillance, koji je posebno dizajniran za smanjenje potencijalnog gubitka podataka na samo nekoliko sekundi. C2 Surveillance osigurava da su snimke uvijek dostupne čak i nakon katastrofalnog događaja ili u slučaju krađe sustava iz prostora koji štite.

Online portal nove usluge omogućuje korisnicima pregled snimke s bilo kojeg mjesta bez potrebe za vraćanjem velike količine podataka sa rezervnog poslužitelja, kao i u slučaju da trebaju podijeliti snimke s vlastima bez obzira na to je li poslužitelj za snimanje još uvijek dostupan i operativan .

“C2 Surveillance čuva i štiti nadzorne snimke čak i u najosjetljivijim situacijama”, rekao je Lin. “Kućni korisnici i tvrtke mogu biti mirni i ne moraju ulagati u skupa i složena rješenja – potpuna zaštita podataka stvarno je udaljena samo jednim klikom.”

Dostupnost

Surveillance Station 9.0 dostupan je za sve Synology sustave.1 Korisnici koji žele nadograditi svoj sustav više detalja mogu pronaći na poveznici.

C2 Surveillance već je dostupan u raznim paketima, počevši od Basic, koji košta 1 USD mjesečno za svaku kameru. Korisnici će moći besplatno testirati uslugu do 31. listopada 2022.

  1. Potreban je DSM 6.2.4 ili noviji.

Kliknite za više informacija o uređajima Synology.

Primjer dobre prakse: https://www.xenon-forte.si/jp-lpt/.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

30.10.2023

Synology je prdstavio redizajniranu web stranicu za usporedbu performansi

Obnovljena internetska stranica statistike performansi donosi značajna poboljšanja, kao što su korisnija mjerila i obnovljeno sučelje. Omogućuje korisnicima brzu identifikaciju, usporedbu i pronalaženje pravih Synology rješenja koja najbolje odgovaraju njihovim specifičnim potrebama.

Pročitajte cijeli članak
23.10.2023

Synology je predstavio nove napredne značajke u rješenju Active Insight

Synology je predstavio veliko ažuriranje svoje platforme za nadzor u oblaku Active Insight. Ažuriranje je namijenjeno upravljanim pružateljima sustava i velikim poslovnim klijentima i donosi poboljšane mogućnosti vizualizacije koje ističu ključne mjerne podatke sustava, kao i napredne značajke nadzora i zaštite.

Pročitajte cijeli članak
18.08.2023

Synology je predstavio DS224+ i DS124, kompaktne uređaje za pohranu podataka

Synology je predstavio DiskStation DS224+ i DS124, najnoviju inovaciju u Synologyjevom asortimanu podatkovnih rješenja namijenjenih profesionalcima, malim radnim grupama i rubnim implementacijama.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.