Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji i mrežna oprema

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

Wi-Fi usmjerivači

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Kamere Synology

Nadzorne kamere Synology za integraciju sa Surviellance Station

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - Neprekidno napajanje

UPS

Zaštitite svoje uređaje od nestanka i fluktuacije struje

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

01 6185 824

Synology je predstavio RS2423+/RS2423RP+

RackStation RS2423+ i RS2423RP+ najnovije su nadogradnje iz Synologyjeve serije NAS-ova za montažu u stalak i nose oznaku Plus. Uređaji visine 2U i 12 RS2423(RP)+ pogonskih utora idealna su rješenja za upravljanje podacima i backup za male i srednje tvrtke i podružnice.
Strežnik NAS Synology

Synology je predstavio RackStation RS2423+ i RS2423RP+, svestrane i isplative dodatke Synology Plus seriji NAS poslužitelja. Uređaji visine 2U i 12 RS2423(RP)+ pogonskih utora idealna su rješenja za upravljanje podacima i backup za male i srednje tvrtke i podružnice.

“S visokim performansama i fleksibilnom konfiguracijom i opcijama proširenja, ovi poslužitelji savršeno su rješenje za lokalnu pohranu za rastuća poduzeća”, rekla je Peggy Weng, voditeljica proizvoda u Synologyju.

Kapacitet i fleksibilnost

RS2423(RP)+ s brzinama čitanja/pisanja1 iznad 3.500 / 1.700 MB/s nudi bolje performanse u usporedbi s prethodnikom. Uređaj ima ugrađenu 10GbE povezivost i dva 1GbE porta, kao i podršku za dodatnu mrežu s protokom od 10 ili 25 GbE. Dvanaest ležišta za instaliranje diskova u RS2423(RP)+ uređaju podržavaju do 216 TB ukupnog kapaciteta prostora za pohranu. Novi poslužitelji mogu se proširiti na 24 ležišta pomoću RX1223RP jedinice za proširenje, što znači da ukupni kapacitet može biti do 432 TB prostora za pohranu.2

Tvrtke koje trebaju nisku latenciju ili visoku nasumičnu I/O izvedbu mogu koristiti SATA SSD-ove za stvaranje dodatne pohrane s brzim SSD-ovima ili ih koristiti kao predmemoriju za čitanje i pisanje kako bi se ubrzale performanse HDD-ova.

Dizajniran za pouzdanost

Dva gigabitna Ethernet priključka na RS2423(RP)+ uređaju mogu se povezati s Link Aggregstion kako bi se omogućio automatski mrežni failover i balansiranje opterećenja. U međuvremenu, dvije RS2423(RP)+ jedinice mogu se povezati korištenjem Synology High Availability kako bi se formirao pouzdan klaster aktivnog/pasivnog poslužitelja za maksimalni radni rad. Osim toga, RS2423RP+ ima redundantno napajanje, što dodatno povećava šanse za kontinuirani rad sustava.

Svestrana podatkovna platforma

RS2423(RP)+ također nudi paket pouzdanih rješenja za upravljanje datotekama, dijeljenje i sinkronizaciju. Osim brzog lokalnog pristupa datotekama, Synology Drive omogućuje jednostavan međuplatformski pristup alatima za upravljanje i dijeljenje datoteka. Povežite i sinkronizirajte podatke između uređaja tako da timovi ili uredi na udaljenoj lokaciji imaju automatski ažurirane dokumente i druge podatke koji su im potrebni za učinkovit rad.

Tvrtke s većim zahtjevima za sinkronizacijom mogu iskoristiti snagu rješenja u oblaku koja omogućuju još veću produktivnost i smanjuju potrebe za održavanjem. Rješenje Hybrid Share održava sinkronizaciju više web stranica uz manju propusnost, budući da se datoteke moraju prenijeti na poslužitelje C2 samo jednom. Podaci kojima često pristupate pohranjuju se lokalno u predmemoriju, omogućujući trenutačni i brzi pristup dok strujite druge datoteke koje su vam rjeđe potrebne, smanjujući količinu potrebnog prostora za pohranu. Osim toga, neočekivani i privremeni zahtjevi za pohranom mogu se zadovoljiti fleksibilnom pohranom u oblaku.

Saznajte više o upravljanju datotekama.

Svestrani video nadzor

Synology Surveillance Station moćno je i fleksibilno rješenje za upravljanje videom (VMS) s podrškom za više od 8300 verificiranih i ONVIF certificiranih IP kamera. Na svaki RS2423(RP)+ može se spojiti do 50 kamera, a veće instalacije mogu se stvoriti povezivanjem više Synology poslužitelja pomoću središnjeg sustava upravljanja ugrađenog u rješenje Surveillance Station.

Surveillance Station nudi niz snažnih, a ipak jednostavnih alata za praćenje, upravljanje i analizu kojima se može pristupiti s računala i mobilnih uređaja. Kao pouzdano rješenje za nadzor, Surveillance Station koriste tvrtke ili pojedinci za zaštitu svojih domova na više od 500.000 lokacija diljem svijeta.

Saznajte više o rješenju Surveillance Station.

Ugrađena sveobuhvatna zaštita podataka

Svestrani RS2423(RP)+ pruža učinkovitu sigurnosnu kopiju podataka i IT infrastrukture uz podršku za sigurnosnu kopiju Windows računala/poslužitelja, VMware i Hyper-V VM-ova, Microsoft 365 i Google Workspace SaaS. Svim navedenim rješenjima se može pristupiti putem jedinstvenog intuitivnog sučelja.

Kontinuitet poslovanja može se osigurati snimanjem snimaka koji štite datoteke i LUN-ove od slučajnog brisanja i prijetnji kao što je ransomware. Pritom koriste minimalnu količinu prostora za pohranu i omogućuju gotovo trenutni oporavak podataka. RS2423(RP)+ također uključuje sveobuhvatne mogućnosti sigurnosnog kopiranja sustava i datoteka za sigurno sigurnosno kopiranje na druge Synology sustave ili usluge pohrane u oblaku.

Saznajte više o zaštiti podataka i sigurnosnom kopiranju.

Jamstvo i dostava

RS2423(RP)+ ima Synologyjevo trogodišnje jamstvo za hardver3. Osim toga, dostupno je dvogodišnje produljeno jamstvo.

Uređaji su već dostupni kod Synologyjevih prodavača i partnera. Za dodatne informacije posjetite https://www.xenon-forte.ht/kontakt/.

  1. Podaci o performansama izvedeni su iz internog testiranja tvrtke Synology. Stvarne performanse mogu varirati ovisno o testnom okruženju, upotrebi i konfiguraciji. Pogledajte tablice performansi za više informacija.
  2. RS2423+/RS2423RP+ podržava do 24 pogona uz dodatak Synology RX1223RP jedinice za proširenje, koja se prodaje zasebno.
  3. Jamstveni rok počinje teći od datuma kupnje navedenog na vašem računu. Pročitajte više ovdje.
zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

09.01.2024

Synology je predstavio VS600HD, učinkovito rješenje za nadzorne sustave

Synology je predstavio VisualStation VS600HD - kompaktni klijent za kontrolu i upravljanje Surveillance Station rješenja za video nadzor.

Pročitajte cijeli članak
30.10.2023

Synology je prdstavio redizajniranu web stranicu za usporedbu performansi

Obnovljena internetska stranica statistike performansi donosi značajna poboljšanja, kao što su korisnija mjerila i obnovljeno sučelje. Omogućuje korisnicima brzu identifikaciju, usporedbu i pronalaženje pravih Synology rješenja koja najbolje odgovaraju njihovim specifičnim potrebama.

Pročitajte cijeli članak
23.10.2023

Synology je predstavio nove napredne značajke u rješenju Active Insight

Synology je predstavio veliko ažuriranje svoje platforme za nadzor u oblaku Active Insight. Ažuriranje je namijenjeno upravljanim pružateljima sustava i velikim poslovnim klijentima i donosi poboljšane mogućnosti vizualizacije koje ističu ključne mjerne podatke sustava, kao i napredne značajke nadzora i zaštite.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.