Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

MREŽNA OPREMA

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

01 6185 824

Synology je predstavio nove moćne modele NAS poslužitelja SA3610 i SA3410

Korporacija Synology predstavila je dva sustava za pohranu podataka SA3610 i SA3410, najnovije uređaje u nizu snažnih i svestranih NAS poslužitelja s ukupnim kapacitetom pohrane koji se mjeri u petabajtima. Dizajnirani su za najteže zadatke i omogućuju nadogradnju za budući razvoj.
SA3610

Synology je predstavio SA3610 i SA3410, dva skalabilna sustava za pohranu koji organizacijama omogućuju pohranu velikih količina podataka bez žrtvovanja brzine ili performansi. Oba uređaja opremljena su s 12 ležišta za pogone koja se mogu proširiti do 961, što predstavlja ukupni kapacitet sirove pohrane od 1,7 PB2. Novi modeli su izuzetno moćni i omogućuju učinkovito postavljanje središnje pohrane za backup, kontrolni sustav ili file server.

“Uz stabilnu visoku propusnost i veliki kapacitet, nove jedinice idealne su za obradu velikih količina podataka, uključujući istovremenu sigurnosnu kopiju, arhiviranje, nadzor nadzora te video obradu i pohranu”, rekao je Michael Wang, voditelj proizvoda u Synology Inc. “Za ove je aplikacije teško predvidjeti buduće potrebe za pohranom, ali sa serijom SA, tvrtke mogu započeti s malim, a zatim proširiti kapacitet kad god im količina podataka poraste.”

Možete se osloniti na njih

Novi SA3610 i SA3410 podržavaju zahtjevne aplikacije zahvaljujući sekvencijalnim brzinama čitanja/pisanja od više od 6.200/3.000 MB/s3, podršci za 10/25/40GbE i Fibre Channel mreže (dva 10GbE RJ-45 uključena), kao i agregaciji veza (mrežno povezivanje) i podrška za višekanalni SMB pristup. Hibridni sustavi za pohranu mogu se postaviti kao troškovno učinkovito rješenje za povećanje I/O brzine i smanjenje latencije na tvrdim diskovima, sa SSD-ovima koji djeluju kao predmemorija za čitanje/pisanje4.

Rješenja za daljinsko upravljanje kao što su namjenski izvanpojasni (OOB) upravljački priključci, središnje upravljanje putem Synology CMS-a i daljinski nadzor oblaka s Active Insightom pomažu u smanjenju administrativnih troškova, dok hardverska redundantnost i aktivno-pasivno klasteriranje putem Synology High Availability osigurava maksimalnu dostupnost usluge .

Svestrana podatkovna platforma

Svi sustavi Synology SA serije uključuju paket pouzdanih poslovnih rješenja za upravljanje datotekama, dijeljenje i sinkronizaciju. Synology Drive omogućuje pristup alatima za upravljanje datotekama i dijeljenje s bilo kojeg mjesta na PC-ima, Mac-ovima i mobilnim uređajima. Povezovanje in sinhronizacija podatkov med napravami omogoča oddaljenim ekipam in pisarnam, da ostanejo usklajene.

Synology Drive ShareSync može se koristiti za distribuciju datoteka poslužiteljima širom svijeta i sinkronizaciju podataka natrag u sjedište tvrtke ili timovi mogu održavati sinkronizaciju između više lokacija koristeći manje propusnosti i prostora za pohranu uz snagu oblaka. Uz Hybrid Share5, svi dijeljeni podaci pohranjuju se u podatkovnim centrima Synology C2 Storage kojima se može pristupiti na zahtjev, dok se često pristupane datoteke pohranjuju lokalno u predmemoriju na Synology sustavima za pristup pri brzinama lokalne mreže.

Saznajte više o upravljanju datotekama

Ugrađena sveobuhvatna zaštita podataka

Synology DiskStation Manager (DSM) pruža snažna rješenja za sigurnosno kopiranje računala, poslužitelja, virtualnih strojeva i SaaS aplikacija. Active Backup Suite omogućuje organizacijama da konsolidiraju sigurnosne kopije Windows klijenata i poslužitelja, Linux krajnjih točaka, Synology sustava, VMware® i Hyper-V® virtualnih strojeva te Microsoft 365 i Google Workspace na SA3610 i SA3410, dok upravljaju svim zadacima sigurnosnog kopiranja kroz centralizirano upravljanje konzole.

Za fizičke uređaje dostupne su opcije potpunog oporavka kao i oporavka na razini datoteke, dok se VM-ovi mogu privremeno vratiti na ugrađeni hipervizor, smanjujući vrijeme prekida usluge. Deduplikacija podataka na razini bloka može značajno smanjiti korištenje pohrane, dok inkrementalne sigurnosne kopije smanjuju vrijeme sigurnosne kopije i korištenje propusnosti.

Lokalne snimke pomažu u zaštiti datoteka i LUN-ova od padova i vanjskih prijetnji, kao što su napadi ransomwarea, istovremeno smanjujući korištenje pohrane i vrijeme oporavka (RTO). Sva Synology rješenja za upravljanje podacima uključuju sveobuhvatne mogućnosti sigurnosnog kopiranja sustava i datoteka za sigurno sigurnosno kopiranje na druge Synology sustave ili na uslugu pohrane u oblaku.

Više informacija o zaštiti podataka

Privatni video nadzor

Synology Surveillance Station moćno je rješenje za nadzor (VMS) dizajnirano za tvrtke i kućne korisnike. Rješenje koriste mnogi korisnici, ukupno danas štiti više od 500.000 kontrolnih točaka. Fleksibilna ONVIF podrška i više od 8300 certificiranih IP kamera omogućuju jednostavnu instalaciju i laku prilagodbu zahtjevima svake lokacije. Novim SA3610 i SA3410 NAS poslužiteljima može se dodati do 128 IP6 kamera, a višestruki poslužitelji mogu se jednostavno nadzirati, upravljati i sigurnosno kopirati putem ugrađenog središnjeg sustava upravljanja.

Saznajte više o rješenju za upravljanje Surveillance Station

SA3610SA3410
Procesor CPUIntel® Xeon® D-1567 12-jezgraIntel® Xeon® D-1541 8-jezgra
Sekvencijalno čitanje/pisanje6.275/3.056 MB/s6.283/3.023 MB/s
Nasumično čitanje/pisanje IOPS450.814/122.675336.224/116.518
Maksimalna memorija128 GB DDR4
Maksimalna ekspanzija96 utora za disk (7 x RX1222sas)
Ethernet​5 x 1GbE RJ-45
2 x 10GbE RJ-45
PCI utori2 x PCIe 3.0 x 8 utora, x 8 staza
Vanjski ulazi2 x USB 3.2 Gen 1 porta
1 x priključak za proširenje (Mini-SAS HD)
Izvanpojasni (OOB) priključak za upravljanjeDostupno
Jamstvo7>5 godina

Dostupnost

SA3610 i SA3410 već su dostupni. Više informacija.

Napomene

1. SA3610 i SA3410 podržavaju do 96 diskova koristeći sedam Synology RX1222sa jedinica za proširenje koje se prodaju zasebno.

2. Particije između 200 TB i 1 PB koriste Btrfs (Peta Volume) datotečni sustav i podržavaju ograničen izbor aplikacija, usluga i konfiguracija. Replikacija snimke, enkripcija dijeljene mape, kompresija datoteka i druge značajke nisu dostupne za particije veće od 200 TB. Pogledajte članak za više informacija i ograničenja.

3. Podaci o izvedbi izvedeni su iz internog testiranja tvrtke Synology. Stvarne performanse mogu varirati ovisno o testnom okruženju, upotrebi i konfiguraciji. Pogledajte tablice performansi za više informacija.

4. SSD predmemorija može se omogućiti korištenjem Synology SAT5200 serije 2,5-inčnih SSD-ova ili instaliranjem Synology SNV3500 serije NVMe SSD-ova pomoću M2D20 ili E10M20-T1 adapterskih kartica. Svi uređaji se prodaju zasebno.

5. C2 Storage for Hybrid Share zahtijeva kupnju odgovarajuće godišnje ili mjesečne pretplate. Besplatna probna verzija dostupna je za svaki novi registrirani uređaj.

6. Podržano je do 128 IP kamera na jednom SA3410 ili SA3610 poslužitelju sa Synology Surveillance Station. Dodavanjem višestrukih poslužitelja za snimanje sa Surveillance Station CMS-om, može se upravljati s do 10.000 kamera po instalaciji. Surveillance Station uključuje 2 besplatne licence. Povezivanje više kamera i uređaja zahtijeva dodatne licence. Više informacija.

7. Jamstveni rok počinje teći od datuma kupnje navedenog na vašem računu. Pročitajte više ovdje.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

02.06.2023

Synology je predstavio diskove serije Plus

Synology je predstavio svoju prvu seriju HAT3300 SATA HDD-ova, koji su posvećeni Plus seriji i posebno su dizajnirani da zadovolje zahtjeve pouzdanosti, izdržljivosti i performansi kontinuirane pohrane podataka početnih i glavnih Synology sustava.

Pročitajte cijeli članak
19.05.2023

Synology je predstavio DiskStation DS423, jednostavno rješenje za pohranu podataka

Synology je predstavio DiskStation DS423 s 4 ležišta, najnoviji dodatak seriji Value. NAS poslužitelj predstavlja višenamjensko rješenje za pohranu podataka za kućne korisnike i mala poduzeća.

Pročitajte cijeli članak
18.05.2023

Synology je predstavio nove moćne modele NAS poslužitelja SA3610 i SA3410

Korporacija Synology predstavila je dva sustava za pohranu podataka SA3610 i SA3410, najnovije uređaje u nizu snažnih i svestranih NAS poslužitelja s ukupnim kapacitetom pohrane koji se mjeri u petabajtima. Dizajnirani su za najteže zadatke i omogućuju nadogradnju za budući razvoj.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.