Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji i mrežna oprema

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

Wi-Fi usmjerivači

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Kamere Synology

Nadzorne kamere Synology za integraciju sa Surviellance Station

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - Neprekidno napajanje

UPS

Zaštitite svoje uređaje od nestanka i fluktuacije struje

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

Synology je predstavio naprednu platformu za nadzor Active Insight

Synology je najavio službeno izdanje Active Insighta, platforme za nadzor i upravljanje NAS-a temeljene na oblaku koja administratorima omogućuje zaštitu svojih Synology uređaja od rizika hardverskog kvara, gubitka podataka, sumnjivih aktivnosti, softverskih ranjivosti i još mnogo toga.
Active Insight, platforma za nadzor i upravljanje NAS poslužiteljima u oblaku

„Nekoliko stotina tisuća korisnika isprobalo je Active Insight tijekom razdoblja beta testiranja. Dobili su uvid u poboljšanu kontrolu, upravljanje i sigurnost podataka u velikim instalacijama. Mogli su vidjeti kako Active Insight pomaže poduzećima i pružateljima IT usluga da svoje Synology poslužitelje širom svijeta drže zaštićenima i sigurnima,” rekao je Angel Huang, voditelj proizvoda u Synology Inc. “Na službenom predstavljanju usluge skrenuli smo pozornost i na nekoliko novih funkcionalnosti koje pripremamo u skoroj budućnosti.”

Sigurno praćenje velikih distribuiranih instalacija

Active Insight nova je Synologyjeva usluga u oblaku koja spaja najvažniju metriku performansi sustava, informacije o statusu, zapisnike aktivnosti i sigurnosna upozorenja u transparentnu i intuitivno dizajniranu nadzornu ploču, bez obzira koliko velikim sustavima instaliranih uređaja se upravlja. Nova platforma pruža neposredan pregled važnih podataka i pomaže korisnicima da lako prepoznaju uska grla i problematične uređaje u instalaciji.

Jednostavna provjera stotina instaliranih uređaja u sustavu značajno je poboljšanje, ali Active Insight nudi puno više. Izvještaji, upozorenja i obavijesti bitan su dio usluge koji omogućuje nesmetanu zaštitu 24/7. Kada administratori nemaju vremena za proaktivnu provjeru svojih sustava, Active Insight skenira znakove potencijalnih problema i prikuplja podatke za identifikaciju prijetnji u stvarnom vremenu ili kasniju analizu.

Upravljanje rizicima prije nego što postanu problemi

Prilagođena izvješća u Active Insightu omogućuju IT timovima da redovito procjenjuju zdravlje i sigurnost svog sustava putem strukturiranih sažetaka koji se mogu izvesti i poslati e-poštom za jednostavno dijeljenje i arhiviranje. Dostupna u formatima dokumenata i proračunskih tablica, izvješća pružaju bolji uvid u performanse uređaja, status ažuriranja i sigurnosne kopije te aktivnosti korisnika u cijelom sustavu.

U slučaju da Active Insight utvrdi da metrika ukazuje na određeni rizik za uređaje ili podatke, obavještava administratore i predlaže vjerojatne uzroke i postupak sanacije. Događaji definirani sustavom mogu se nadopuniti prilagođenim znakovima ili pragovima prema individualnim potrebama ili procjenama. Uz mobilnu aplikaciju Active Insight administratori sustava mogu primati obavijesti o svim mogućim problemima i važnim aktivnostima u sustavu.

Prijavite se, napravite sigurnosnu kopiju i upravljajte ažuriranjima iz oblaka

Osim praćenja performansi sustava, Active Insight također omogućuje administratorima da iskoriste prednosti usluge u oblaku za zaštitu poslužitelja Synology od zastarjelog softvera, rupa u sigurnosti podataka i neovlaštenih korisničkih aktivnosti diljem svijeta. Administratori mogu vidjeti agregirane podatke i pregledati ukupnu sigurnost postavljenih uređaja, provjeriti zdravlje pojedinačnih uređaja, dublje analizirati izvješća i pokrenuti korake za rješavanje problema, sve s iste web konzole ili aplikacije.

Pregled izvješća o prijavi može otkriti je li broj neuspjelih pokušaja autentifikacije posebno velik. Active Insight šalje obavijesti u stvarnom vremenu ako obrasci prijave daju razlog za sumnju, dopuštajući administratorima da dodatno pregledaju uključene račune i IP adrese i poduzmu potrebne radnje.

Pregled statusa sigurnosnog kopiranja po uređaju pomaže korisnicima da izbjegnu propuste u zaštiti podataka u Synology sustavima zbog neuspjelih ili nedovršenih zadataka sigurnosnog kopiranja u Hyper Backupu i olakšava daljnju inspekciju zahvaćenih uređaja. A značajka upravljanja ažuriranjem Active Insight nudi aktivno upravljanje verzijama Synology DSM-a i drugih Synology paketa, omogućujući administratorima da otkriju zastarjeli sustav i softver i prisile ažuriranja izravno s web sučelja.

Prednosti za sustave svih veličina

Active Insight se pokazao moćnim alatom u raznim slučajevima upotrebe. Automatizirano i centralizirano praćenje ima očite prednosti za velike distribuirane instalacije. Međutim, administratori malih sustava također imaju koristi od pouzdanog pristupa i visoke dostupnosti koju pruža platforma smještena u oblaku.

Active Insight oslanja se na telemetrijske podatke koje pružaju glavni uređaji i ne zahtijeva dodatno postavljanje ili održavanje. Korisnici mogu nadzirati i upravljati različitim korisničkim sustavima dodavanjem Synology računa svojih korisnika na njihov Active Insight račun. To ga također čini vrlo praktičnim alatom za organizacije i timove koji žele prepustiti kontrolu uređaja vanjskim suradnicima.

Dostupnost

Active Insight je već dostupan na tržištima diljem svijeta. Dostupni su besplatni i premium paketi. Usluge Active Insight zahtijevaju Synology račun.

Zainteresirani korisnici pozvani su da isprobaju sve Premium značajke tijekom 60-dnevnog besplatnog probnog razdoblja, a popusti za ranu prijavu do 50% dostupni su onima koji se pretplate do kraja 2022.

Za više informacija o pretplatama i popustima posjetite web stranicu: stranica s cijenama.

Za više informacija o proizvodima tvrtke Synology posjetite web stranicu Xenon forte.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

19.06.2024

Synology je najavio ActiveProtect uređaje za skalabilnu, centraliziranu i pojednostavljenu zaštitu poslovnih podataka

Synology je najavio nove ActiveProtect uređaje, specijaliziranu liniju za zaštitu podataka koja kombinira centralizirano upravljanje s visoko skalabilnom arhitekturom, omogućujući najbolje korisničko iskustvo u klasi.

Pročitajte cijeli članak
13.06.2024

Synology premijerno predstavlja napredna rješenja na Synology Solution Exhibition 2024

Na sajmu Synology Solution 2024 na Tajvanu, Synology predstavlja pregled svojih naprednih rješenja za zaštitu i upravljanje podacima, kao i specijalizirana rješenja za nadzor.

Pročitajte cijeli članak
11.06.2024

Synology uvodi AI u službu za korisnike kako bi pružio brže i bolje korisničko iskustvo

Synology je krenuo u transformaciju globalne korisničke usluge integracijom umjetne inteligencije u cijeli proces, za koju očekuju da će značajno poboljšati učinkovitost i kvalitetu pružanja podrške.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.