Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji i mrežna oprema

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

Wi-Fi usmjerivači

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Kamere Synology

Nadzorne kamere Synology za integraciju sa Surviellance Station

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - Neprekidno napajanje

UPS

Zaštitite svoje uređaje od nestanka i fluktuacije struje

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

01 6185 824

Synology je predstavio DiskStation DS923+

Korporacija Synology predstavila je DiskStation DS923+ s četiri ležišta za diskove. Može djelovati kao primarno rješenje za pohranu podataka i zaštitu za domove i male urede ili kao središte za sustave s uređajima na više lokacija.
Synology strežnik NAS

Synology je predstavil DiskStation DS923+ s štirimi ležišči za vgradnjo diskov. Strežnik NAS je najnovejši predstavnik serije Plus večnamenskih pomnilniških naprav za domačo pisarno in mala podjetja.

Pokretan svestranim operativnim sustavom Synology DiskStation Manager (DSM), DS923+ donosi sveobuhvatna rješenja za zaštitu i upravljanje poslovnim podacima, jednostavnu suradnju na dokumentima, udaljeni pristup datotekama i nadzor performansi uređaja, a sve to u kompaktnom stolnom formatu. Nudi pouzdan rad odmah nakon instalacije, uz mogućnost jednostavne mrežne nadogradnje i daljnjeg povećanja brzine prijenosa podataka putem mrežnih kartica.

“Unatoč svom naizgled malom uređaju, DS923+ korisnicima pruža pouzdane performanse i izvanredne performanse”, rekao je Michael Wang, voditelj proizvoda u Synologyju. “Prilagođava se vašim potrebama uz jednostavnu nadogradnju pohrane i mrežnu povezanost.”

Učinkovito skladište koje se prilagođava vašim potrebama

DS923+ može djelovati kao primarno rješenje za pohranu podataka i zaštitu za domove i male urede ili kao središte za sustave s uređajima na više lokacija.

U osnovnoj verziji u uređaj se mogu ugraditi 4 diska ukupnog kapaciteta većeg od 50 TB. A s jedinicom za proširenje DX517, može se jednostavno nadograditi na ukupno 9 diskova i više od 120 TB prostora za pohranu.

Korisnici mogu dodatno povećati performanse nadogradnjom na 10GbE mrežu i dodavanjem M.2 NVMe SSD-ova pomoću ugrađenog PCIe utora. Tako dobivaju iznimno brzu predmemoriju ili stvaraju dodatnu memoriju na SSD-ovima.

Iskoristite lokalnu pohranu

Za timove koji rade na daljinu ili tvrtke koje rade na više lokacija, File Sync omogućuje zrcaljenje sadržaja između Synology uređaja. Synology Drive pruža intuitivno upravljanje datotekama i dijeljenje koje kombinira praktičan daljinski pristup datotekama sa zajamčenom privatnošću i 100% vlasništvom podataka na lokalnoj pohrani.

DS923+ omogućuje korištenje lokalne pohrane visokih performansi uz iskorištavanje prednosti tehnologije hibridnog oblaka. Synology Hybrid Share učinkovito pohranjuje cjelokupnu količinu podataka u oblaku, dok datoteke kojima se često pristupa čuva u predmemoriju uređaja za brzi pristup na lokalnoj mreži.

Saznajte više o upravljanju datotekama

Slojevita sigurnosna kopija

Osiguravanje zaštite kritičnih ili osjetljivih podataka od modernih kibernetičkih prijetnji ključno je za sprječavanje nepopravljivog gubitka vrijednih informacija. Synology Active Backup Suite omogućuje vam sigurnosno kopiranje IT infrastrukture kao što su Windows i Linux sustavi, Hyper-V/VMware virtualni strojevi i Microsoft 365/Google Workspace računi, sigurnosno kopiranje na DS923+ i jednostavno vraćanje po potrebi.

Za veću redundanciju, sigurnosne kopije i snimke podataka pohranjenih na NAS-u također se mogu izraditi i poslati na drugi poslužitelj ili uslugu u oblaku.

Više informacija o zaštiti podataka

Kompaktan poslužitelj za sustave nadzora

Uređaj također može poslužiti kao kompletan sustav upravljanja video zapisima s lokalnim prostorom za pohranu. Rješenje Surveillance Station tvrtke Synology snažan je VMS. Do sada je implementiran za zaštitu više od 500.000 kontrolnih točaka. Fleksibilna ONVIF podrška i više od 8300 certificiranih IP kamera čine implementaciju sustava nadzora jednostavnom i prilagođenom zahtjevima bilo koje lokacije.

Surveillance Station omogućuje jednostavno postavljanje i upravljanje do 40 kamera s modernim i fleksibilnim sučeljem. Za veća okruženja ili okruženja s više zgrada, postoji mogućnost preklapanja tlocrta i karata Google Maps ili OpenStreetMap za maksimalnu svijest o situaciji. Važne snimke po potrebi se mogu čuvati dulje vrijeme. Podrška za sigurnosno kopiranje poslužitelja za snimanje, upravljanje više uređaja, pa čak i šifriranje podataka tijekom cijelog procesa omogućeno je Synology C2 cloud rješenjima.

Saznajte više o rješenju Surveillance Station

Dostupnost

Synology DS923+ već je dostupan kod lokalnih predstavnika i partnera Synologyja u Hrvatskoj. Za više informacija posjetite https://www.xenon-forte.hr/synology/.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

30.10.2023

Synology je prdstavio redizajniranu web stranicu za usporedbu performansi

Obnovljena internetska stranica statistike performansi donosi značajna poboljšanja, kao što su korisnija mjerila i obnovljeno sučelje. Omogućuje korisnicima brzu identifikaciju, usporedbu i pronalaženje pravih Synology rješenja koja najbolje odgovaraju njihovim specifičnim potrebama.

Pročitajte cijeli članak
23.10.2023

Synology je predstavio nove napredne značajke u rješenju Active Insight

Synology je predstavio veliko ažuriranje svoje platforme za nadzor u oblaku Active Insight. Ažuriranje je namijenjeno upravljanim pružateljima sustava i velikim poslovnim klijentima i donosi poboljšane mogućnosti vizualizacije koje ističu ključne mjerne podatke sustava, kao i napredne značajke nadzora i zaštite.

Pročitajte cijeli članak
18.08.2023

Synology je predstavio DS224+ i DS124, kompaktne uređaje za pohranu podataka

Synology je predstavio DiskStation DS224+ i DS124, najnoviju inovaciju u Synologyjevom asortimanu podatkovnih rješenja namijenjenih profesionalcima, malim radnim grupama i rubnim implementacijama.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.