Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

MREŽNA OPREMA

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

01 6185 824

Synology je predstavio DiskStation DS723+

DS723+ idealan je za profesionalne grupe i mala poduzeća koja žele ući u svijet centralizirane pohrane. Jedinicom za proširenje DX517 može se nadograditi na ukupno 7 diskova, a pogodan je i za postavljanje sustava upravljanja.
DS723+

Synology je predstavio novi NAS poslužitelj Synology DiskStation DS723+ s dva ležišta za diskove, najmanji proširivi uređaj u svojoj ponudi sve-u-jednom rješenja za kućne urede i mala poduzeća.

Uz pomoć Synology DiskStation Managera (DSM), DS723+ nudi sveobuhvatna rješenja za zaštitu i upravljanje poslovnim podacima, jednostavnu suradnju na dijeljenim dokumentima, udaljeni pristup datotekama i kontrolu hardvera, sve u kompaktnom formatu stolnog računala.

“Novi uređaj pruža impresivne performanse za svoju veličinu”, rekao je Michael Wang, voditelj proizvoda u Synologyju. “Sa svojim kompaktnim dizajnom sigurno će se svidjeti onima koji imaju manje potrebe za pohranom, ali se ne žele odreći pogodnosti centralizirane pohrane i mogućnosti proširenja sustava u budućnosti.”

Proširiva platforma za pohranu

DS723+ idealan je za profesionalne grupe i male tvrtke koje žele ući u svijet centralizirane pohrane ili kao središnji uređaj u disperziranim uredskim okruženjima. Ako korisnici trebaju veći kapacitet, može se nadograditi s DX517 jedinicom za proširenje na ukupno 7 diskova.

Korisnici također mogu nadograditi mogućnosti zahvaljujući opciji dodavanja 10GbE povezivosti i M.2 NVMe SSD pogona koji se mogu instalirati u PCIe utor. Na taj način dobivaju bržu predmemoriju ili stvaraju dodatna područja za pohranu sastavljena od SSD diskova.

Lokalna pohrana s vezom u oblak

DS723+ omogućuje intuitivno upravljanje datotekama i dijeljenje sa Synology Driveom, koji kombinira pristup datotekama s više platformi s privatnošću lokalne pohrane. Za udaljene timove i tvrtke s više lokacija dostupna je i sinkronizacija datoteka između stranica za zrcaljenje sadržaja između Synology uređaja.

Mogućnosti hibridnog oblaka koje pruža Synology Hybrid Share omogućuju korisnicima kombiniranje prednosti lokalne infrastrukture i oblaka pohranjivanjem većine svojih podataka u oblak, dok datoteke kojima se često pristupa čuvaju u lokalnoj predmemoriji uređaja. Stoga im korisnici mogu pristupiti brzinama koje dopušta lokalna mreža.

Centralni uređaj za backup podataka

Možete sigurnosno kopirati Windows i Linux sustave, Hyper-V/VMware virtualne strojeve i Microsoft 365/Google Workspace račune na DS723+ koristeći Synology Active Backup Suite, koji štiti kritične ili osjetljive podatke od ransomwarea i drugih cyber prijetnji.

Za još višu razinu zaštite, također možete izraditi sigurnosne kopije i snimke podataka pohranjenih na NAS-u, koji se zatim mogu pohraniti na drugom poslužitelju koji se nalazi na drugoj lokaciji ili u oblaku.

Svestrano i intuitivno upravljačko rješenje

S podrškom za više od 8300 ONVIF-certificiranih IP kamera i uređaja, moćno Synology Surveillance Station VMS rješenje može pretvoriti DS723+ u potpuni sustav upravljanja video zapisom koji lokalno pohranjuje snimke, dostupne samo korisnicima.

Korisnici mogu brzo i jednostavno postaviti i upravljati do 40 kamera koristeći moderno i fleksibilno sučelje. Prilikom praćenja većih okruženja ili okruženja s više zgrada, slike se mogu povezati s tlocrtima zgrada ili Google Maps/OpenStreetMap. Jednostavna i učinkovita operacija sigurnosnog kopiranja pomoću višestrukih poslužitelja za snimanje, središnje upravljanje višestrukim uređajima i mogućnost istovremenog snimanja snimke u Synology C2 oblak povećavaju sigurnost i dostupnost važnih snimki nadzornih kamera.

Dostupnost

Uređaji Synology DS723+ već su dostupni kod lokalnih predstavnika Synologyja u Hrvatsokj. Za više informacija kliknite na stranice Xenon forte d.o.o.

Više informacija o Synology NAS uređajima.  

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

02.06.2023

Synology je predstavio diskove serije Plus

Synology je predstavio svoju prvu seriju HAT3300 SATA HDD-ova, koji su posvećeni Plus seriji i posebno su dizajnirani da zadovolje zahtjeve pouzdanosti, izdržljivosti i performansi kontinuirane pohrane podataka početnih i glavnih Synology sustava.

Pročitajte cijeli članak
19.05.2023

Synology je predstavio DiskStation DS423, jednostavno rješenje za pohranu podataka

Synology je predstavio DiskStation DS423 s 4 ležišta, najnoviji dodatak seriji Value. NAS poslužitelj predstavlja višenamjensko rješenje za pohranu podataka za kućne korisnike i mala poduzeća.

Pročitajte cijeli članak
18.05.2023

Synology je predstavio nove moćne modele NAS poslužitelja SA3610 i SA3410

Korporacija Synology predstavila je dva sustava za pohranu podataka SA3610 i SA3410, najnovije uređaje u nizu snažnih i svestranih NAS poslužitelja s ukupnim kapacitetom pohrane koji se mjeri u petabajtima. Dizajnirani su za najteže zadatke i omogućuju nadogradnju za budući razvoj.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.