Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji i mrežna oprema

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

Wi-Fi usmjerivači

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Kamere Synology

Nadzorne kamere Synology za integraciju sa Surviellance Station

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - Neprekidno napajanje

UPS

Zaštitite svoje uređaje od nestanka i fluktuacije struje

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

01 6185 824

Synology je predstavio DiskStation DS423+

Synology je predstavio DiskStation DS423+, 4-bay NAS poslužitelj za instaliranje diskova. Uređaj je najnovija nadogradnja u nizu višenamjenskih rješenja za pohranu namijenjenih zahtjevnim kućnim korisnicima i malim tvrtkama.
DiskStation DS423+, strežnik NAS s 4 ležišči za vgradnjo diskov

Synology je predstavio DiskStation DS423+, 4-bay NAS poslužitelj za instaliranje diskova. Uređaj je najnovija nadogradnja u nizu višenamjenskih rješenja za pohranu namijenjenih zahtjevnim kućnim korisnicima i malim tvrtkama.

Pokretan svestranim operativnim sustavom Synology DiskStation Manager (DSM) u kompaktnom stolnom formatu, DS423+ nudi sveobuhvatna rješenja za zaštitu i upravljanje poslovnim podacima, omogućuje suradnju na dijeljenim dokumentima, pruža udaljeni pristup datotekama i služi kao temeljni uređaj za postavljanje sustav nadzora, temeljen na IP kamerama.

“Novi DS423+ nudi iznimnu vrijednost korisnicima s ograničenim zahtjevima za pohranu”, rekla je Anya Lin, voditeljica proizvoda u Synologyju. “I dalje nudi sveobuhvatna i robusna rješenja koja su uvjerila mnoge korisnike, između ostalog može se pohvaliti 21% bržim indeksiranjem fotografija u usporedbi sa svojim prethodnikom.”

Platforma za pohranu podataka

S maksimalnim kapacitetom pohrane od 72 terabajta, DS423+ idealan je za timove profesionalaca i male tvrtke koje žele ući u svijet centralizirane pohrane ili služiti kao rubni čvor u distribuiranim instalacijama. DSM operativni sustav u DS423+ koristi napredni Btrfs datotečni sustav za zaštitu podataka od oštećenja i omogućuje korisnicima da brzo ponište sve slučajne ili zlonamjerne promjene pomoću tehnologije Snapshot.

DS423+ opremljen je s dva dostupna M.2 NVMe utora koji se mogu koristiti za postavljanje brze predmemorije ili dodatne pohrane na brzim SSD-ovima bez zauzimanja standardnih pogonskih ležišta. SSD pohrana idealna je za zadatke koji zahtijevaju nisku latenciju i visoku izvedbu nasumičnog pisanja. S druge strane, predmemorija na dodatnim SSD-ovima može značajno povećati I/O performanse na sporijoj primarnoj pohrani koja se sastoji od HDD-ova.

Lokalna pohrana s integracijom u oblak

DS423+ donosi intuitivno upravljanje datotekama i dijeljenje pomoću Synology Drivea, koji kombinira pristup datotekama s više platformi s privatnošću lokalne pohrane. Za udaljene timove i tvrtke s više lokacija dostupna je sinkronizacija datoteka od web-mjesta za zrcaljenje sadržaja između Synology uređaja.

Mogućnosti hibridnog oblaka koje pruža Synology Hybrid Share omogućuju korisnicima kombiniranje prednosti lokalne upotrebe i oblaka pohranjivanjem podataka u oblak, dok datoteke kojima se često pristupa predmemorira na lokalnim uređajima za pristup brzinama omogućenim za LAN.

Saznajte više o upravljanju datotekama

Središnji pričuvni čvor sa slojevitom zaštitom podataka

Osiguravanje stalne zaštite kritičnih podataka od suvremenih prijetnji kibernetičkoj sigurnosti ključno je za sprječavanje nepovratnog gubitka vrijednih podataka. Synology Active Backup Suite omogućuje sigurnosno kopiranje IT infrastrukture kao što su Windows i Linux sustavi, Hyper-V/VMware virtualni strojevi i Microsoft 365/Google Workspace računi. Sigurnosno kopiranje na DS423+ osigurano je najnovijim standardima zaštite protoka i sigurnosti, a oporavak je po potrebi jednostavan i brz.

Za veću redundanciju, sigurnosne kopije i snimke podataka pohranjenih u NAS-u također se mogu izraditi i poslati na drugi poslužitelj ili uslugu u oblaku.

Više informacija o zaštiti podataka

Kompaktni kontrolni poslužitelj

Synology Surveillance Station moćan je sustav upravljanja video zapisima (VMS) koji trenutno štiti više od 500.000 nadzornih mjesta diljem svijeta. Podrška za ONVIF i više od 8300 certificiranih IP kamera znači da korisnici mogu odabrati uređaje koji najbolje odgovaraju njihovim zahtjevima.

Surveillance Station na DS423+ omogućuje jednostavno postavljanje i upravljanje do 40 kamera s modernim i konfigurabilnim sučeljem. Za instalacije koje se prostiru na velikim površinama ili nekoliko zgrada, rješenje omogućuje preklapanje tlocrta s Google Maps ili OpenStreetMap, čime se povećava transparentnost zaštićenog područja.

Surveillance Station omogućuje jednostavnu enkripciju, sigurnosno kopiranje i arhiviranje snimaka, kao i istovremeno snimanje u oblak pomoću C2 Surveillance cloud usluge. Rješenje Surveillance Station je skalabilno i prikladno za implementacije svih veličina – od malih poslovnih instalacija s nekoliko kamera do velikih sustava s tisućama kamera i stotinama lokacija.

Saznajte više o rješenju za upravljanje Surveillance Station

Dostupnost

Synology DS423+ dostupan je preko Synology partnera i prodavača diljem svijeta. Za detaljne informacije posjetite web stranicu.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

09.01.2024

Synology je predstavio VS600HD, učinkovito rješenje za nadzorne sustave

Synology je predstavio VisualStation VS600HD - kompaktni klijent za kontrolu i upravljanje Surveillance Station rješenja za video nadzor.

Pročitajte cijeli članak
30.10.2023

Synology je prdstavio redizajniranu web stranicu za usporedbu performansi

Obnovljena internetska stranica statistike performansi donosi značajna poboljšanja, kao što su korisnija mjerila i obnovljeno sučelje. Omogućuje korisnicima brzu identifikaciju, usporedbu i pronalaženje pravih Synology rješenja koja najbolje odgovaraju njihovim specifičnim potrebama.

Pročitajte cijeli članak
23.10.2023

Synology je predstavio nove napredne značajke u rješenju Active Insight

Synology je predstavio veliko ažuriranje svoje platforme za nadzor u oblaku Active Insight. Ažuriranje je namijenjeno upravljanim pružateljima sustava i velikim poslovnim klijentima i donosi poboljšane mogućnosti vizualizacije koje ističu ključne mjerne podatke sustava, kao i napredne značajke nadzora i zaštite.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.