Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji i mrežna oprema

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

Wi-Fi usmjerivači

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Kamere Synology

Nadzorne kamere Synology za integraciju sa Surviellance Station

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - Neprekidno napajanje

UPS

Zaštitite svoje uređaje od nestanka i fluktuacije struje

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

01 6185 824

Synology je predstavio BeeDrive

Synology je predstavio BeeDrive, kompaktni podatkovni centar koji omogućuje istovremeno lokalno sigurnosno kopiranje datoteka i fotografija s računala, telefona i tableta.

Synology je predstavio BeeDrive, kompaktni podatkovni centar koji omogućuje istovremeno lokalno sigurnosno kopiranje datoteka i fotografija s računala, telefona i tableta. Za manje od tri minute za postavljanje uređaja, korisnici osobnih računala imat će učinkovit sustav zaštite datoteka koji je ograničen samo lokalnom brzinom prijenosa, a istovremeno osigurava potpunu privatnost i vlasništvo nad podacima.

„Danas svatko od nas generira ogromnu količinu podataka na različitim osobnim uređajima. Konkretno, bolje kamere i novi formati fotografija ili videa mnogo brže zauzimaju naš telefon ili pohranu u oblaku,” rekao je David Hu, voditelj proizvoda u Synology Inc.

„Brzina prijenosa podataka na Internetu nikada nije sustigla eksplozivan rast količine podataka, zbog čega je sve sporije i skuplje pohraniti datoteke u oblak, pogotovo ako samo želimo sigurnosno kopirati i arhivirati stare datoteke ili dijeliti datoteke između naših uređaja”, rekao je Hu. “Zato želimo ponuditi lokalnu, privatnu alternativu.”

“S podatkovnim centrom BeeDrive nadamo se da ćemo Synologyjevu stručnost u tehnologijama sigurnosnog kopiranja približiti većoj skupini korisnika, od kojih su mnogi u potpunosti informatički pismeni, ali im nedostaje vremena i znanja o postavljanju mreže za hosting poslužitelja koji radi 24/7/7 za samo za svrhe sigurnosnog kopiranja,” dodao je Hu. “BeeDrive također nudi jednostavnu opciju za članove obitelji i prijatelje postojećih korisnika Synology uređaja.”

Lokalno sigurnosno kopiranje osobnih računala i mobilnih uređaja dugoročno smanjuje vrijeme i troškove sigurnosnog kopiranja

Kada korisnik poveže uređaj s računalom, može odabrati koje mape želi zaštititi. BeeDrive automatski izrađuje sigurnosnu kopiju svih promjena u tim mapama u stvarnom vremenu, pružajući kraće vrijeme oporavka podataka (bolji RPO) od planirane sigurnosne kopije svaki sat. Datoteke sigurnosne kopije na BeeDriveu pohranjuju se u istom formatu kao na osobnom računalu. U slučaju kvara računala, korisnici mogu jednostavno povezati BeeDrive s drugim računalom i trenutno pristupiti svojim datotekama bez potrebe za instaliranjem bilo kakvog softvera ili prolaskom kroz dugotrajni proces oporavka.

BeeDrive također stvara sigurnosnu kopiju fotografija i videozapisa s iOS i Android uređaja putem Wi-Fi mreže. Tako su istovremeno zaštićeni i podaci s telefona i tableta. Korisnici samo trebaju držati svoja računala i mobilne uređaje spojene na BeeDrive na istoj mreži i skenirati QR kod. BeeDrive će automatski početi sigurnosno kopirati datoteke, oslobađajući prostor na vašem telefonu.

BeeDrive nadilazi ograničenja propusnosti koje su postavili ISP-ovi ili usluge u oblaku i može biti 11 puta brži od sigurnosnog kopiranja velikih datoteka s računala u oblak i šest puta brži kod sigurnosnog kopiranja s mobilnih uređaja. 1

BeeDrop i dvosmjerna sinkronizacija povećavaju produktivnost prilikom dijeljenja datoteka između uređaja

Za terenske radnike ili druge zaposlenike koji snimaju mnogo fotografija svojim telefonom i zatim ih obrađuju na računalu u uredu, značajka BeeDrop omogućuje bežično slanje sadržaja stvorenog mobilnim uređajima s iOS i Android uređaja na BeeDrive. Datoteke su trenutno dostupne na vašem računalu – nema više učitavanja u oblak i prijenosa iz njega.

Kada se prebacujete između poslovnog i kućnog računala, BeeDrive vam može pomoći sinkronizirati datoteke na svakom računalu čim se poveže s uređajem, osiguravajući da su sve datoteke na računalima uvijek ažurne. Dostupna je i kopija na BeeDrive uređaju.

“Prikupljanje datoteka generiranih sa svih osobnih uređaja korisnika samo je prvi korak”, rekao je Hu. “Nadamo se da ćemo u budućnosti iskoristiti prednosti brojnih mogućnosti računala kako bismo pomogli korisnicima da izvuku više vrijednosti iz samih podataka, poput automatske kategorizacije. Naš primarni cilj je donijeti moderne tehnologije korisnicima Synology uređaja i rješenja bez ugrožavanja njihovih podataka, privatnosti ili vlasništva.”

Dostupnost

BeeDrive je dostupan u dvije verzije s kapacitetima od 1TB i 2TB. Možete ih očekivati na prodajnim mjestima od sredine lipnja 2023. U planu je i podrška za macOS. Za više detalja posjetite https://bee.synology.com ili se obratite lokalnom predstavniku Xenon forte – Zagreb d.o.o.

  1. Na brzine prijenosa podataka mogu utjecati različiti čimbenici poput vrsta i veličina datoteka, host uređaja, Wi-Fi brzine, pružatelja usluga u oblaku i drugih uvjeta korištenja. Testovi se provode pri brzini internetskog prijenosa od 100 Mbps prilikom sigurnosnog kopiranja na usluge u oblaku.
zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

30.10.2023

Synology je prdstavio redizajniranu web stranicu za usporedbu performansi

Obnovljena internetska stranica statistike performansi donosi značajna poboljšanja, kao što su korisnija mjerila i obnovljeno sučelje. Omogućuje korisnicima brzu identifikaciju, usporedbu i pronalaženje pravih Synology rješenja koja najbolje odgovaraju njihovim specifičnim potrebama.

Pročitajte cijeli članak
23.10.2023

Synology je predstavio nove napredne značajke u rješenju Active Insight

Synology je predstavio veliko ažuriranje svoje platforme za nadzor u oblaku Active Insight. Ažuriranje je namijenjeno upravljanim pružateljima sustava i velikim poslovnim klijentima i donosi poboljšane mogućnosti vizualizacije koje ističu ključne mjerne podatke sustava, kao i napredne značajke nadzora i zaštite.

Pročitajte cijeli članak
18.08.2023

Synology je predstavio DS224+ i DS124, kompaktne uređaje za pohranu podataka

Synology je predstavio DiskStation DS224+ i DS124, najnoviju inovaciju u Synologyjevom asortimanu podatkovnih rješenja namijenjenih profesionalcima, malim radnim grupama i rubnim implementacijama.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.