Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

MREŽNA OPREMA

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

01 6185 824

Synology Inc. najavio je Synology C2 Virtual User Event koji će premijerno biti predstavljen 14. srpnja 2022.

Prvi godišnji događaj za korisnike oblaka Synology C2 "Synology Cloud Engage 2022" predstavit će ključne značajke i rješenja Synology C2 koja pokrivaju zaštitu osobnih podataka, zaštitu povezanih uređaja i usluga te podatkovnu infrastrukturu.
Synology C2 event

Prvi godišnji događaj za korisnike oblaka Synology C2 “Synology Cloud Engage 2022” predstavit će ključne značajke i rješenja Synology C2 koja pokrivaju zaštitu osobnih podataka, zaštitu povezanih uređaja i usluga te podatkovnu infrastrukturu.

Zaštita osobnih podataka

Sve veća povezanost znači da će u svakom kućanstvu biti sve više uređaja i priključaka. Kao rezultat toga, generirat ćemo više podataka i pristupati sve većem broju web stranica i aplikacija, štiteći naše brojne uređaje i čvorove. Stoga bi svako kućanstvo trebalo osigurati zaštitu osobnih podataka pomoću upravitelja lozinkama i rješenja za osobne sigurnosne kopije.

Na događaju će pojedinci naučiti kako koristiti C2 lozinku za zaštitu svojih podataka za prijavu i drugih osjetljivih podataka, kako uspostaviti snažnu praksu upravljanja vjerodajnicama i uživati ​​u besprijekornom online iskustvu. S druge strane, publika će također naučiti bit C2 Backupa za pojedince, koji ih uči kako izraditi sigurnosnu kopiju svojih uređaja i usluga u oblaku te izvršiti oporavak potpunog uređaja ili pojedinačne datoteke putem intuitivnog C2 Backup Portala.

Zaštita uređaja i usluga

Moderno radno okruženje često se bori s upravljanjem vjerodajnicama za zaposlenike zbog nedostatka podrške za više vrsta uređaja i različitih usluga u oblaku od naslijeđenih imeničkih usluga. C2 Identity osigurava da se korisnicima Windows ili Mac uređaja i jedinstvenom prijavom (SSO) Microsoft 365, Google Workspace i drugim SaaS aplikacijama može centralno upravljati u cijeloj organizaciji.

Osim upravljanja vjerodajnicama, gubitak podataka u organizacijama često se pripisuje ljudskoj pogrešci, kvaru hardvera ili zlonamjernom napadu. Zato C2 Backup for Business može pomoći organizacijama da centralno naprave sigurnosnu kopiju računala i poslužitelja sa sustavom Windows, Mac uređaja i pošte Microsoft 365 Exchange i OneDrive dok obavljaju oporavak cijelog sustava (goli metal) ili oporavak na razini datoteke.

Osim toga, C2 Transfer šifriranje podataka od izvora do kraja i provjera autentičnosti korisnika omogućuju sigurniji prijenos datoteka i dokumenata izvana. Značajke zaštite sadržaja C2 Transfera omogućuju organizaciji zaštitu učitanog sadržaja vezama koje imaju datume isteka, ograničenja preuzimanja i vodene žigove.

Skladišna infrastruktura

Kako poslovni podaci nastavljaju eksponencijalno rasti, C2 Storage Hybrid Share i C2 Object Storage mogu pomoći tvrtkama da poboljšaju svoju IT infrastrukturu za pohranu poslovnih podataka.

Za tvrtke koje koriste Synology NAS u više podružnica za sinkronizaciju datoteka između ureda, Hybrid Share rješenje povezuje Synology C2 oblak s lokalnim NAS poslužiteljem kako bi se osigurala hibridna korporativna infrastruktura za sinkronizaciju datoteka i dijeljenje koja je učinkovita i laka za upravljanje za IT administratore.

Nasuprot tome, za organizacije koje imaju IT resurse za razvoj arhivskih, sigurnosnih ili servisnih rješenja, ili žele uspostaviti pozadinski sustav za pohranu podataka generiranih izvana iz proizvodnje, IoT uređaja ili aplikacija, C2 Object Storage nudi jednostavno i skalabilno rješenje koje kompatibilan je s Amazon S3 API-jem i košta znatno manje od sličnih alternativa na tržištu.

Oblak i sigurnost

Synology C2 enkripcija na strani poslužitelja i klijenta putem korisnički generiranih privatnih ključeva osigurava da će podaci korisnika biti zaštićeni od neovlaštenog pristupa. Synology također slijedi vodeće procese u industriji kako bi dizajnirao očekivanu postojanost podataka “jedanaest devet” (99,999999999%) kako bi pomogao korisnicima da izbjegnu gubitak podataka i neočekivano oštećenje podataka. Osim toga, s podatkovnim centrima uspostavljenim u SAD-u, Njemačkoj i Tajvanu, korisnici mogu pohranjivati ​​svoje podatke isključivo u željenom podatkovnom centru kako bi ispunili zahtjeve sukladnosti regionalnih sigurnosnih standarda.

Kako sudjelovati?

Događaj Synology Cloud Engage 2022 premijerno će se održati 14. srpnja. Nudi nekoliko seminara na različitim jezicima namijenjenih publici širom svijeta, na kojima će se pobliže upoznati sa značajkama i uslugama platforme. Provjerite više detalja o raznim seminarima i prijavite se na https://sy.to/jpqqb.

Kontakt za predstavnike medija.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

02.06.2023

Synology je predstavio diskove serije Plus

Synology je predstavio svoju prvu seriju HAT3300 SATA HDD-ova, koji su posvećeni Plus seriji i posebno su dizajnirani da zadovolje zahtjeve pouzdanosti, izdržljivosti i performansi kontinuirane pohrane podataka početnih i glavnih Synology sustava.

Pročitajte cijeli članak
19.05.2023

Synology je predstavio DiskStation DS423, jednostavno rješenje za pohranu podataka

Synology je predstavio DiskStation DS423 s 4 ležišta, najnoviji dodatak seriji Value. NAS poslužitelj predstavlja višenamjensko rješenje za pohranu podataka za kućne korisnike i mala poduzeća.

Pročitajte cijeli članak
18.05.2023

Synology je predstavio nove moćne modele NAS poslužitelja SA3610 i SA3410

Korporacija Synology predstavila je dva sustava za pohranu podataka SA3610 i SA3410, najnovije uređaje u nizu snažnih i svestranih NAS poslužitelja s ukupnim kapacitetom pohrane koji se mjeri u petabajtima. Dizajnirani su za najteže zadatke i omogućuju nadogradnju za budući razvoj.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.