sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio FlashStation FS1018 i DiskStation DS218

Snažna rješenja u kompaktnom obliku

Korporacija Synology Inc. uvela je dva nova NAS servera: FS1018 i DS218, koji, unatoč malim dimenzijama, imaju bogat skup značajki. Serveri omogućuju direktnu reprodukciju različitih medija, dijeljenje datoteka i različite opcije backupa podataka.

BLI je dodijelio priznanje „Highly Recommended” za 13 Kyocera uređaja

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je objavila da je trinaest proizvoda iz serije TASKalfa i ECOSYS dobilo ocjenu „Highly Recommended“ od Buyers Lab (BLI), jedne od najprestižnijih svjetskih organizacija za ispitivanje proizvoda za ispis teksta i slika.

KYOCERA dobila priznanje GOOD DESIGN za nove uređaje

Novi ECOSYS M8130cidn i ECOSYS M4132idn uređaji su dobili priznanje Good Design Award 2017 koju dodjeljuje Japan Institute for Design Promotion (JDP). 

Synology je predstavio Virtual Machine Manager i Virtual DSM

Rješenje Virtual Machine Manager omogućava instalaciju i pokretanje više virtualnih računala s različitim operativnim sustavima, uključujući Windows, Linux i Virtual DSM na Synology NAS poslužiteljima

Synology integrira grupni rad s pametnim algoritmima i mijenja način na koji se koristi mrežna memorija

Synology Inc. "Drive, Office i Moments su tri softverska paketa koji dopunjuju kolekciju alata Collaboration suite, osmišljeni kako bi transformirali način rada sa radnim datotekama i osobnim fotografijama.

RSS
Prvi45678910111213Zadnji