sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA se širi u Češku

KYOCERA Document Solutions Europe, jedno od vodećih pružatelja rješenja za upravljanje dokumentima, uz preuzimanje češkog partnera Janusa, nastavlja širenje u središnjoj i istočnoj Europi.

Synology je predstavio DiskStation DS119j

Idealan prvi kućni NAS poslužitelj

Synology DiskStation DS119j je kompaktan i energetski efikasan NAS server sa jednim utorom za disk, što je idealno za prvo upoznavanje sa NAS Serverima u kućnom okruženju.

KYOCERA dokazuje predanost zaštiti okoliša sa ISO 14001:2015 certifikatom

KYOCERA Document Solutions Europe, jedno od vodećih poduzeća za upravljanje dokumentima, je primilo ISO 14001:2015 certifikat. Kompanija je 2007. dobila prvi ISO 14001 certifikat. Novi certifikat dokazuje da su zaštita okoliša i održivost u srži strategije razvoja organizacije.

Synology je predstavio Surveillance Station 8.2

Nove mobilne aplikacije prelaze mogućnosti mobilnih uređaja

U novoj verziji, LiveCam je prvi koji koristi LiveCam softver, koji pretvara mobilni telefon u nadzornu kameru. Predstavljena verzija je namijenjena korisnicima mobilnih uređaja koji rade na iOS-u, dok će korisnici Andriodovih mobilnih telefona biti dostupni uskoro.

Kyocera proglašena za najpouzdaniji brend multifunkcijskih uređaja u boji

Istovremeno, BLI je TASKalfa 9002i nagradio sa „Summer Pick Awards“

KYOCERA Document Solutions je još jednom prepoznata kao vodeći proizvođač u industriji. s Laboratorij Keypoint Inteligence - Buyers Lab (BLI) ju je odabrao kao najpouzdaniji brend u kategoriji multifunkcijskih uređaja u boji.

RSS
Prvi45678910111213Zadnji