sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA je objavila obnavljanje ISMS Cloud Security certifikata za usluge u oblaku

KYOCERA Document Solutions Inc. je obnovila je valjanost certifikata ISMS Cloud Security koji se temelji na međunarodnom sigurnosnom standardu ISO / IEC 27017 za usluge u oblaku. Kyocera je prvi put dobila certifikat 2017. godine i postala prva organizacija s tim certifikatom u industriji uređaja za upravljanje dokumentima.

Kyocera TASKalfa Pro 15000c je dobila prestižnu nagradu EDP

Kyocera Document Solutions Inc., je s ponosom prihvatila prestižnu nagradu European Digital Press (EDP) za svoj najnoviji TASKalfa Pro 15000c prudukcijski uređaj za ispis. EDP nagrade jedina su europska tehnološka nagrada u industriji. To je otvoreni natječaj za sve proizvode koji su najavljeni i predstavljeni na tržištu u tekućoj godini.

Synology je predstavio poslužitelj DS1821+

Synology je predstavio DiskStation DS1821+ NAS poslužitelj s 8 utora za ugradnju diskova. Osim DS1621+, ovo je još jedan uređaj iz serije Plus, koji se temelji na četverojezgrenom AMD Ryzen procesoru, koji pruža dvostruko više računalne snage od svog prethodnika.

Synology 2021: DSM 7.0 Beta i budućnost upravljanja podacima

Synology je na događaju 2021 AND BEYOND, gdje svake godine predstavlja nove proizvode, ovoga puta predstavio beta verziju novog operativnog sustava za Synology NAS poslužitelje, DSM 7.0 Beta, koja pokreće rješenja za upravljanje podacima i ažurirane tehnologije za pohranu podataka, izradu sigurnosnih kopija i hibridne usluge u oblaku.

Kyocera Document Solutions je dobila Nagradu za industrijsku tehnologiju

KYOCERA Document Solutions Corporation, koju vodi direktor Norihiko Ina, sa zadovoljstvom objavljuje da je 70. godinu zaredom primila Nagradu za industrijsku tehnologiju od Udruženja za industrijska istraživanja u Osaki. Nagrade za industrijsku tehnologiju dodjeljuju se radi poticanja razvoja znanosti i tehnologije te poticanja mladih istraživača i inženjera.

RSS
Prvi3456789101112Zadnji