sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera podiže ljestvicu obnovljenom serijom pametnih A3 uređaja u boji TASKalfa

Kyocera je predstavila nove uređaje iz serije A3 multifunkcijskih uređaja u boji: TASKalfa 3554ci i TASKalfa 2554ci, koje su prilegođene novim hibridnim oblicima poslovanja. Uređaji donose najnoviju tehnologiju temeljenu na umjetnoj inteligenciji (AI) i nude rješenja koja će povećati produktivnost i pomoći poduzećima da rade pametnije i postižu bolje rezultate za manje vremena.

Gartner je uvrstio Kyoceru u Čarobni kvadrant pružatelja usluga za upravljanje sadržajem

Korporacija Kyocera Document Solutions Europe objavila je, da je uvrštena u magični kvadrant pružatelja usluga za upravljanje sadržajem, koji predstavlja globalna kuća Gartner. Kyocera je u ovom izvješću prvi put u svojoj povijesti svrstana među važnije igrače.

KYOCERA je objavila obnavljanje ISMS Cloud Security certifikata za usluge u oblaku

KYOCERA Document Solutions Inc. je obnovila je valjanost certifikata ISMS Cloud Security koji se temelji na međunarodnom sigurnosnom standardu ISO / IEC 27017 za usluge u oblaku. Kyocera je prvi put dobila certifikat 2017. godine i postala prva organizacija s tim certifikatom u industriji uređaja za upravljanje dokumentima.

Kyocera TASKalfa Pro 15000c je dobila prestižnu nagradu EDP

Kyocera Document Solutions Inc., je s ponosom prihvatila prestižnu nagradu European Digital Press (EDP) za svoj najnoviji TASKalfa Pro 15000c prudukcijski uređaj za ispis. EDP nagrade jedina su europska tehnološka nagrada u industriji. To je otvoreni natječaj za sve proizvode koji su najavljeni i predstavljeni na tržištu u tekućoj godini.

Synology je predstavio poslužitelj DS1821+

Synology je predstavio DiskStation DS1821+ NAS poslužitelj s 8 utora za ugradnju diskova. Osim DS1621+, ovo je još jedan uređaj iz serije Plus, koji se temelji na četverojezgrenom AMD Ryzen procesoru, koji pruža dvostruko više računalne snage od svog prethodnika.

RSS
Prvi234567891011Zadnji