sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio DiskStation DS216+

Učinkovito rješenje za pohranu podataka osigurava dostupnost podataka i vrhunsku kvalitetu konvertiranja videa

ynology DS-216 + je snažan NAS server sa dva utora za diskove. Dizajniran je za kućne korisnike i male tvrtke koje trebaju djelotvorno i sigurno rješenje za pohranu podataka, a istodobno žele uživati u zabavi transkodiranja video sadržaja u realnom vremenu.

Synology je predstavio DiskStation DS416j

Synology DiskStation DS-416j je cjenovno pristupačan NAS poslužitelj sa 4 utora za diskove, namijenjen kućnim korisnicima. Opremljen je snažnim dvojezgrenim procesorom koji omogućava veliku brzinu čitanja, do 112 MB/sek i pisanja, do MB/sek u RAID 5 konfiguraciji i Windows operativnom sustavu.

Synology je predstavio DiskStation DS216

Multifunkcijski i moćni poslužitelj NAS – pogodan za mala poduzeća i radne skupine

Synology DiskStation DS216, poslužitelj NAS s dva utora za diskove je idealan za upotrebu u malim poduzećima ili radnim skupinama. Pokreće ga dual-core procesor, a opremljen je s 512 MB DDR3 memorije.DS216, s brzinom čitanja i pisanja više od 111 MB/s u RAID 1 konfiguraciji u Windows okruženju, daleko nadilazi svoje prethodnike.

Synology je predstavio DiskStation DS716+

Synology DiskStationDS716+ je namijenjen malim i srednjim  poduzećima koje trebaju pouzdan i vrlo učinkovit poslužitelj za pohranu i kodiranje podataka i upravljanje aplikacijama. Idealan je uređaj za zahtjevne korisnike koji trebaju široki raspon softvera ili poslužitelj koji je u stanju istovremeno obraditi široki raspon zahtjeva  u kodiranom okruženju.

Synology je predstavio DiskStation Manager 6.0 Beta

Novi operacijski sustav pomiče granice NAS poslužitelja

DiskStation Manager 6.0 Beta je 64-bitni sustav optimiziran za velike poslužitelje s više RAM-a, i bit će dobrodošao kod onih korisnika koji ulažu u virtualizaciju svojih IT resursa. Pojedinačno DiskStation ili RACKSTATION će u budućnosti pokretati više virtualnih sustava DSM što će omogućiti jednostavnu migraciju podataka između njih.

RSS
1234567