sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Predstavljen DSM 7.0 i C2 cloud ekspanzija

Synology je danas najavio njihov dugo očekivani DiskStation Manager (DSM) 7.0 i veliku ekspanziju Synology C2 platforme sa četiri nova cloud servisa. Fokus ove nadogradnje je na povećanju sigurnosti, mogućnosti upravljanja sistemom i boljim servisima za upravljanje podacima. DSM 7.0 predstavlja ogroman korak naprijed za Synology NAS i SAN linije proizvoda.

Synology je predstavio nove ugradbene modele

Synology je predstavio nove NAS poslužitelje, RackStation RS2421+ i RS2421RP+ s 12 utora za diskove i RS2821RP+ sa 16 utora za disk. Uređaji su moćna rješenja za pohranu i upravljanje podacima, a namijenjeni su kupcima u malim i srednjim poduzećima.

Plustek proširuje svoj portfelj skenera

Plustek Technology predstavio je novi skener SmartOffice PS3180U, koji se može pohvaliti brzinom skeniranja od 80 stranica u minuti, maksimalnim dnevnim učitavanjem od 8000 stranica i automatskim uvlakačem dokumenata od 100 listova, pomoću kojeg može skenirati obje strane poslovnih dokumenata za manje od sekundu!

Predstavljanje dobitnika KYOTO PRIZE u Oxfordu

Najnoviji dobitnici prestižne Kyoto Prize predstavljeni su u Blavatnik School of Government. Prošle godine, zbog širenja nove infekcije koronavirusom, Zaklada Inamori, koju je predvodio predsjednik Shinobu Inamori-Kanazawa, odlučila je odgoditi godišnju proslavu Kyoto Prize za godinu dana.

Zajedno sa Kyoto Prize na događaju u Oxfordu, zakazanom za 12. i 13. svibnja 2020., proslavit će se i postignuće laureata za 2019. - profesora Ching Tanga, profesora Jamesa Gunna i gospođe Ariane Mnouchkina - 11. svibnja 2021. godine.

Predstavljamo novu verziju rješenja za upravljanje ispisom MyQ X 8.2

MyQ X 8.2 je nova verzija proizvoda koja je skrojena da odgovori na izazove modernog poslovanja izvan ureda i pri radu od kuće. Rješenje se može pohvaliti iznimnom fleksibilnošću u obračunu i upravljanju troškovima, sigurnim ispisom s udaljenih lokacija zahvaljujući sučelju za korištenje Microsoftovog rješenja Universal Print, potpuno novim mobilnim MyQ X klijentom, koji omogućuje ispis bez dodirivanja upravljačke ploče pisača i još mnogo toga

RSS
12345678910Zadnji