sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Pantone Office – profesionalne boje na Kyocera uređajima

Pantone Office je jedinstveni dodatak za Microsoft PowerPoint i Word koji nudi mnogo precizniju reprodukciju pantonskih boja nego ikad prije. 

Kyoto Prize 2015: Zaklada Inamori je objavila ovogodišnje pobjednike

S nagradom Kyoto Prize (nagrada u vrijednosti od 360.000 € za svaku kategoriju) zaklada Inamori svake godine nagrađuje pojedince koji su se dokazali izvandrednim postignućima na područjima napredne tehnologije, osnovnih znanstvenih disciplina te umjetnosti i filozofije. Ovogodišnji dobitnici su kemičar dr. Toyoki Kunitake, predsjednik zaklade Kitakyushu, astrofizičar i umirovljeni profesor na Sveučilištu u Ženevi dr. Michel Mayor te John Neumeier, američki koreograf Intendant i umjetnički vođa Hamburškog baleta. 

Synology je predstavio RS18016xs+ i RX1216sas

Synology RS18016xs+ pripada novoj generaciji NAS servera kojeg je moguće nadograditi na više od 1 PB prostora za pohranu s RX1216sas jedinicom ekspanzije. S pojednostavljenom strategijom pohrane i sigurnosnim ispisivanjem, uređaj je idealan izbor za poduzeća koja trebaju isplativo, nadogradivo i moderno rješenje za pohranu podataka.

Kyocera Net Manager; rješenje za automatizaciju procesa i povećanu učinkovitost poslovanja

Modularno rješenje sa sučeljem jednostavnim za korištenje omogućuje stvaranje prečaca za složene procese te tako smanjuje vrijeme obrade dokumenata. Korištenjem rješenja poboljšana je sigurnost dokumenata, kao i kontrola troškova ispisa u poduzeću. 

Synology je predstavio RC18015xs+ & RXD1215sas

Dizajnirani su tako da djeluju kao visoko dostupan klaster i predstavljaju idealno rješenje za pohranu podataka u poduzećima, gdje je potrebno neprekinuto poslovanje, mogućnost nadogradnje te sveobuhvatan skup alata za zaštitu podataka.  

RSS
Prvi32333435363738394041