sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Važna obavijest za korisnike uređaja VisualStation VS960HD

Nedavni prekidi u opskrbnom lancu doveli su do toga da je proizvođač naglo prestao isporučivati vitalne komponente korištene u VS960HD. Synology je na te smetnje odgovorio ranijim prekidom prodaje VS960HD jer uređaj više neće biti dostupan nakon iscrpljivanja postojećih zaliha.

Synology istražuje stalne napade s botneta

Synology PSIRT (Skupina za odgovor na incidente vezane uz sigurnost proizvoda) nedavno je primijetila i primila izvješća o porastu agresivnih napada na Synology uređaje. Trenutno ne vidi znakove da će zlonamjerni napadi moći zloupotrijebiti nedostatke softvera.

Synology je predstavio diskove HAS5300 SAS dizajnirane za obavljanje zahtjevnih zadataka

Nakon izdanja SATA diskova serije HAT5300 iz siječnja, diskovi HAS5300, dostupni u modelima od 16TB, 12TB i 8TB, posljednji su dodatak u ponudi Sinology diskova. SAS diskovi idealni su za ugradnju u Synologyova rješenja za pohranu visokih performansi i skalabilnih SA i UC serija.

Poznati su dobitnici Kyoto Prize za 2021. godinu

Nakon jednogodišnje stanke, Zaklada Inamori objavila je nove dobitnike nagrade Kyoto Prize za 2021. Ovogodišnji pobjednici su računalni stručnjak Andrew Chi-Chih Yao, biokemičar (također molekularni biolog) Robert G Roeder i filozof Bruno Latour. Svaki laureat dobit će diplomu, medalju Kyoto Prize (20K zlato) i novčanu nagradu od 100 milijuna jena (770.000 €).

Službeno je objavljen izlazak novog Synology DSM 7.0

Nakon tri godine razvoja, napokon je izašla nova verzija operacijskog sustava NAS poslužitelja Synology DSM 7.0. Synology tvrdi da je ovo najradikalnije ažuriranje operativnog sustava do sada.

RSS
12345678910Zadnji