sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Učinkovit A3 pisač za radne skupine

Kyocera Document Solutions je predstavila Ecosys P4040dn pisač. Crno-bijeli A3 pisač s brzinom ispisa 40 stranica u minuti je brzi i kompaktni uređaj s mnoštvom mogućnosti te je idalan izbor za radne skupine koje trebaju širok raspon različitih veličina ispisa i veliki izbor zaštite dokumenata.

Kyocera je predstavila sedam novih vrhunskih A4 ECOSYS pisača u boji in Multifunkcijskih uređaja

Kyocera je predstavila 7 novih modela pisača i Multifunkcijskih uređaja s brzinom ispisa od 30 do 40 stranica u minuti. Nova A4 serija u boji je idealna za korištenje u radnim skupinama koje zahtijevaju napredno upravljanje pri ispisu u boji i najnižu cijenu ispisa po stranici.

Synology je primio Golden Award i Best Choice Award nagrade na sajmu Computex 2015

Na ovogodišnjem Computex 2015 sajmu, koji se održava između 2. i 6. lipnja na Tajvanu, je poduzeće Synology primilo dvije prestižne nagrade za svoje proizvode.
RT1900ac usmjerivač nagrađen je Golden Award nagradom u kategoriji "Komunikacije". U kategoriji "Pohrana podataka" je NAS RackStation RC18015xs+ server primio nagradu Best Choice Award.

Synology DiskStation Manager 5.2

Synology DiskStation Manager 5.2, najnovija verzija nagrađenog NAS operacijskog sustava za servere, donosi najnapredniji i najsigurniji privatni cloud za privatne osobe i poduzeća.

Synology RackStation RS815

Synology je predstavio novi RackStation RS815, skalabilni NAS server, visine 1U, s 4 utora za diskove koji su dizajnirani za ugradnju u komunikacijski ormar. Posebno je namijenjen za poduzeća koja imaju poteškoće sa nedostatkom prostora, a u isto vrijeme žele učinkovito i sigurno pohranjivati svoje podatke te ih dijeliti među korisnicima. 

RSS
Prvi29303132333435363738