sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera Net Manager; rješenje za automatizaciju procesa i povećanu učinkovitost poslovanja

Modularno rješenje sa sučeljem jednostavnim za korištenje omogućuje stvaranje prečaca za složene procese te tako smanjuje vrijeme obrade dokumenata. Korištenjem rješenja poboljšana je sigurnost dokumenata, kao i kontrola troškova ispisa u poduzeću. 

Synology je predstavio RC18015xs+ & RXD1215sas

Dizajnirani su tako da djeluju kao visoko dostupan klaster i predstavljaju idealno rješenje za pohranu podataka u poduzećima, gdje je potrebno neprekinuto poslovanje, mogućnost nadogradnje te sveobuhvatan skup alata za zaštitu podataka.  

Nova Synology DiskStation DS215+ in DS715

Oba imaju prostor za dva diska. DS715 je nadogradiv NAS server koji je opremljen sa 4-jezgrenim procesorom, dok je DS215+ opremljen 2-jezgrenim procesorom. Serveri su dizajnirani tako da nude cjelovito NAS rješenje u kompaktnom obliku. Strojni način enkripcije biti će od velike pomoći malim i srednje velikim poduzećima koja zahtjevaju sigurnu pohranu, zaštitu i razmjenu podataka. 

Učinkovit A3 pisač za radne skupine

Kyocera Document Solutions je predstavila Ecosys P4040dn pisač. Crno-bijeli A3 pisač s brzinom ispisa 40 stranica u minuti je brzi i kompaktni uređaj s mnoštvom mogućnosti te je idalan izbor za radne skupine koje trebaju širok raspon različitih veličina ispisa i veliki izbor zaštite dokumenata.

Kyocera je predstavila sedam novih vrhunskih A4 ECOSYS pisača u boji in Multifunkcijskih uređaja

Kyocera je predstavila 7 novih modela pisača i Multifunkcijskih uređaja s brzinom ispisa od 30 do 40 stranica u minuti. Nova A4 serija u boji je idealna za korištenje u radnim skupinama koje zahtijevaju napredno upravljanje pri ispisu u boji i najnižu cijenu ispisa po stranici.

RSS
Prvi26272829303132333435