sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio mrežni videosnimač NVR216

Synology NVR-216 je mrežni videosnimač s proširivim prostorom za pohranu nadzornih snimaka koji je pomoću mobilne aplikacije dostupan s bilo kojeg mjesta. To je kompaktno i cjelovito rješenje za pračenje uživo, promjenu postavki IP nadzornih kamera i pregledavanje snimaka bez upotrebe osobnog računala.

Synology je predstavio DiskStation DS216

Multifunkcijski i moćni poslužitelj NAS – pogodan za mala poduzeća i radne skupine

Synology DiskStation DS216, poslužitelj NAS s dva utora za diskove je idealan za upotrebu u malim poduzećima ili radnim skupinama. Pokreće ga dual-core procesor, a opremljen je s 512 MB DDR3 memorije.DS216, s brzinom čitanja i pisanja više od 111 MB/s u RAID 1 konfiguraciji u Windows okruženju, daleko nadilazi svoje prethodnike.

Synology je predstavio Router RT1900ac

Za pametnu i brzu mrežu

Synology je stvorio čvrste temelje u području pohrane podataka, ali sada, s predstavljanjem Router Synology RT1900ac ulazi u cijeli novi svijet mrežnih uređaja.

Synology je predstavio DiskStation DS716+

Synology DiskStationDS716+ je namijenjen malim i srednjim  poduzećima koje trebaju pouzdan i vrlo učinkovit poslužitelj za pohranu i kodiranje podataka i upravljanje aplikacijama. Idealan je uređaj za zahtjevne korisnike koji trebaju široki raspon softvera ili poslužitelj koji je u stanju istovremeno obraditi široki raspon zahtjeva  u kodiranom okruženju.

Novi Synology Surveillance Station 7.1

Novo rješenje pruža dublje i promišljenije iskustvo kontrole

Surveillance Station 7.1, donosi racionalniji i učinkovitiji dizajn, radi u realnom vremenu RTSP (Real-Time Streaming Protocol), pruža potporu za emitiranje više prijamnika (multicast) i ima poboljšane mogućnosti za upozorenje i informiranje. 

RSS
Prvi25262728293031323334