Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Nadzor nad ispisom

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijski ispis

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu poduzećima da budu agilnija, fleksibilnija i učinkovitija

DMS

Sustavi za upravljanje dokumentima omogućuju strukturiranu pohranu podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje.

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtualna okruženja

Digitalni ured

Ured u oblaku i alati za učinkovit grupni rad

Uređaji

Pisači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski pisači i multifunkcijski uređaji

Epson pisači

Inkjet pisači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termo pisači i termotransfer pisači

NAS poslužitelji i mrežna oprema

Synology

Rješenja za pohranu i i zaštitu podataka te sustave za nadzor

Wi-Fi usmjerivači

Ponuda Synology usmjerivača za neprekinuti pristup webu

Kamere Synology

Nadzorne kamere Synology za integraciju sa Surviellance Station

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri u A4 i A3 formatima i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - Neprekidno napajanje

UPS

Zaštitite svoje uređaje od nestanka i fluktuacije struje

Podrška
Servis i tehnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Podrška Synology

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sustava za sigurnosno kopiranje

Preuzimanja

Pristup cjenicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti, koji vrijede za sve isporuke i ponude poduzeća

Ovlašteni servisi

Popis ovlaštenih servisera Kyocera uređaja u Hrvatskoj

O nama
O poduzeću Xenon forte – Zagreb

Predstavljanje poduzeća i osobna iskaznica

Mediji o nama

Istražite objave u medijima u kojima se pojavljuje Xenon forte Zagreb

Vijesti

Budite u toku s našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse iz naših programa

Akcija

Kyocera uređaji u akciji

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Izjava OEEO

OEEO izjava o povratu i pravilnom odlaganju iskorištenih tonera.

01 6185 824

Kyocera će na sajmu Drupa 2024. predstaviti novi produkcijski inkjet pisač

Drupa 2024, koja će se održati od 28. svibnja do 7. lipnja 2024. u Düsseldorfu u Njemačkoj, bit će nezaobilazan događaj za sektor produkcijskog ispisa u regiji EMEA, gdje će mnogi igrači u industriji moći predstaviti i otkriti svoje tiskarske strojeve. Jedan od vrhunaca svakako će se dogoditi u dvorani 8a/C20, gdje će Kyocera po prvi put na europskom tlu predstaviti potpuno novi TASKalfa Pro 55000c Inkjet uređaj.
Drupa 2024

Kyocera Document Solutions Europe, jedno od vodećih svjetskih poduzeća za rješenja za upravljanje dokumentima, predstavit će svoj prošireni portfelj inkjet pisača na Drupa 2024.

Još samo nekoliko mjeseci dijeli nas od glavnog događaja u tiskarskoj industriji u Europi, sajma Drupa 2024. Na događaju će Kyocera predstaviti inovacije i podijeliti svoju viziju budućnosti sektora inkjet komercijalnog ispisa. Drupa 2024, koja će se održati od 28. svibnja do 7. lipnja 2024. u Düsseldorfu u Njemačkoj, bit će nezaobilazan događaj za sektor produkcijskog ispisa u regiji EMEA, gdje će mnogi igrači u industriji moći predstaviti i otkriti svoje tiskarske strojeve.

Jedan od vrhunaca zasigurno će se dogoditi u dvorani 8a/C20, gdje će Kyocera po prvi put na europskom tlu predstaviti potpuno novu TASKalfa Pro 55000c. Osim toga, Kyocera tim će predstaviti i svoj prvi komercijalni inkjet printer, TASKalfa Pro 15000c, koji se vraća u Drupu.

TASKalfa Pro 55000c, koja je javnosti predstavljena na sajmu PRINTING United Expo 2023 u Atlanti, SAD, već je impresionirala publiku s druge strane Atlantika. Sada je vrijeme da Kyocerina najnovija inkjet inovacija impresionira mnoštvo stručnjaka iz industrije u izložbenom centru u Düsseldorfu.

“Cijela organizacija je jako uzbuđena što smo se vratili u Drupu. A ovaj put TASKalfa Pro 15000c neće biti naš jedini proizvod,” izjavio je Takuya Marubayashi, predsjednik Kyocera Document Solutions Europe. „S TASKalfa Pro 55000c ne samo da dokazujemo da je budućnost produkcijskog ispisa u inkjet tehnologiji, već i da Kyocera nastavlja odgovarati na izazove mnogih sektora stavljajući njihove potrebe u središte naših inovacija. Radujemo se što ćemo u Düsseldorfu pokazati svijetu ogroman potencijal našeg brzorastućeg inkjet portfelja.”

TASKalfa Pro 55000c utjelovljuje najbolje od Kyocerinog inovativnog duha sa svojom posvećenošću izvrsnosti. Uz mogućnost ispisa živopisnih, privlačnih boja na širokom spektru ofset medija za premazivanje pri velikim brzinama, najnoviji dodatak našem inkjet portfelju privući će mnogo pozornosti u zahtjevnom grafičkom prostoru.

Kao i njegov prethodnik, TASKalfa Pro 55000c može se pohvaliti energetskom učinkovitošću i minimalnim održavanjem. Njegova svestranost u odabiru medija također premašuje onu TASKalfa Pro 15000c, osiguravajući da produktivnost i kreativnost krajnjeg korisnika nisu ograničeni. Zapravo, nudi puno potencijala s malom površinom.

Sudionici Drupe 2024 imat će priliku vidjeti oba inkjet pisača na izložbenom prostoru u dvorani 8a/C20, gdje će Kyocerini stručnjaci također biti prisutni kako bi razgovarali o brojnim primjenama uređaja i odgovarali na pitanja o Kyocerinoj tehnologiji koja mijenja industriju.

“Kyocerin inkjet portfelj koji se razvija odražava čvrstu predanost naše organizacije pionirskim inovacijama”, zaključuje predsjednik Marubayashi. “Nema sumnje da će TASKalfa Pro 15000c i TASKalfa Pro 55000c biti zvijezde sajma na Drupi 2024.”

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

05.03.2024

Kyocera će na sajmu Drupa 2024. predstaviti novi produkcijski inkjet pisač

Drupa 2024, koja će se održati od 28. svibnja do 7. lipnja 2024. u Düsseldorfu u Njemačkoj, bit će nezaobilazan događaj za sektor produkcijskog ispisa u regiji EMEA, gdje će mnogi igrači u industriji moći predstaviti i otkriti svoje tiskarske strojeve. Jedan od vrhunaca svakako će se dogoditi u dvorani 8a/C20, gdje će Kyocera po prvi put na europskom tlu predstaviti potpuno novi TASKalfa Pro 55000c Inkjet uređaj.

Pročitajte cijeli članak
26.02.2024

Kyocera je dobila priznanje WorldStar 2024 za pakiranje proizvoda

Kyocera je dobila nagradu WorldStar 2024 za A4 ambalažu za pisače u boji na dodjeli nagrada WorldStar Global Packaging Awards koju organizira Svjetska organizacija za ambalažu. Ova prestižna nagrada smatra se najvažnijom u svijetu ambalaže.

Pročitajte cijeli članak
23.02.2024

Kyocera je predstavila Kyocera Cloud Information Manager, pametno rješenje za upravljanje dokumentima

Novo DMS rješenje temeljeno na oblaku dizajnirano je za manje tvrtke ili radne grupe koje traže skalabilno rješenje za potpunu kontrolu dokumenata. Hvata se u koštac s izazovima koje donosi suvremeni hibridni način poslovanja te omogućuje fleksibilnost, sigurnost podataka i učinkovitost.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.