sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

DSM 7.0 je dostupan za sve Synology uređaje

Synology Inc. je objavio da je novi operativni sustav DSM 7.0 dostupan od listopada za veliku većinu uređaja za pohranu, uključujući NAS poslovne poslužitelje i uređaje za nadzor.

Licence Synology VPN Plus ostaju besplatne

Korporacija Synology je uvrstila VPN Plus poslužitelj koji radi na Synology usmjerivačima kao program s trajno besplatnim licencama.

Važna obavijest za korisnike uređaja VisualStation VS960HD

Nedavni prekidi u opskrbnom lancu doveli su do toga da je proizvođač naglo prestao isporučivati vitalne komponente korištene u VS960HD. Synology je na te smetnje odgovorio ranijim prekidom prodaje VS960HD jer uređaj više neće biti dostupan nakon iscrpljivanja postojećih zaliha.

Synology istražuje stalne napade s botneta

Synology PSIRT (Skupina za odgovor na incidente vezane uz sigurnost proizvoda) nedavno je primijetila i primila izvješća o porastu agresivnih napada na Synology uređaje. Trenutno ne vidi znakove da će zlonamjerni napadi moći zloupotrijebiti nedostatke softvera.

Synology je predstavio diskove HAS5300 SAS dizajnirane za obavljanje zahtjevnih zadataka

Nakon izdanja SATA diskova serije HAT5300 iz siječnja, diskovi HAS5300, dostupni u modelima od 16TB, 12TB i 8TB, posljednji su dodatak u ponudi Sinology diskova. SAS diskovi idealni su za ugradnju u Synologyova rješenja za pohranu visokih performansi i skalabilnih SA i UC serija.

RSS
12345678910Zadnji