sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera je predstavila novo rješenje za ispis i skeniranje u oblaku

Kyocera Cloud Print and Scan omogućuje korisnicima ispis i skeniranje putem usluga u oblaku. Rješenje doprinosi promicanju hibridnog radnog mjesta u poduzećima svih veličina, jer nudi fleksibilno rješenje za ispis i skeniranje s udaljenih lokacija, dok kontrolira ukupne troškove ispisa putem središnjeg upravljanja.

BLI Keypoint Intelligence dodijelio je Kyoceri za uređaje priznanje Ljetni izbor 2021.

Kyocera TASKalfa 2554ci i TASKalfa 3554ci su dobile nagradu Keypoint Intelligence Award - Buyers Lab Summer PICK. Nagrada se dodjeljuje dva puta godišnje za uredsku opremu koja je u proteklih šest mjeseci imala najbolje rezultate u laboratorijskim testovima Keypoint Intelligence.

Važna obavijest za korisnike uređaja VisualStation VS960HD

Nedavni prekidi u opskrbnom lancu doveli su do toga da je proizvođač naglo prestao isporučivati vitalne komponente korištene u VS960HD. Synology je na te smetnje odgovorio ranijim prekidom prodaje VS960HD jer uređaj više neće biti dostupan nakon iscrpljivanja postojećih zaliha.

Synology istražuje stalne napade s botneta

Synology PSIRT (Skupina za odgovor na incidente vezane uz sigurnost proizvoda) nedavno je primijetila i primila izvješća o porastu agresivnih napada na Synology uređaje. Trenutno ne vidi znakove da će zlonamjerni napadi moći zloupotrijebiti nedostatke softvera.

Synology je predstavio diskove HAS5300 SAS dizajnirane za obavljanje zahtjevnih zadataka

Nakon izdanja SATA diskova serije HAT5300 iz siječnja, diskovi HAS5300, dostupni u modelima od 16TB, 12TB i 8TB, posljednji su dodatak u ponudi Sinology diskova. SAS diskovi idealni su za ugradnju u Synologyova rješenja za pohranu visokih performansi i skalabilnih SA i UC serija.

RSS
12345678910Zadnji