sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Plustek proširuje svoj portfelj skenera

Plustek Technology predstavio je novi skener SmartOffice PS3180U, koji se može pohvaliti brzinom skeniranja od 80 stranica u minuti, maksimalnim dnevnim učitavanjem od 8000 stranica i automatskim uvlakačem dokumenata od 100 listova, pomoću kojeg može skenirati obje strane poslovnih dokumenata za manje od sekundu!

Predstavljanje dobitnika KYOTO PRIZE u Oxfordu

Najnoviji dobitnici prestižne Kyoto Prize predstavljeni su u Blavatnik School of Government. Prošle godine, zbog širenja nove infekcije koronavirusom, Zaklada Inamori, koju je predvodio predsjednik Shinobu Inamori-Kanazawa, odlučila je odgoditi godišnju proslavu Kyoto Prize za godinu dana.

Zajedno sa Kyoto Prize na događaju u Oxfordu, zakazanom za 12. i 13. svibnja 2020., proslavit će se i postignuće laureata za 2019. - profesora Ching Tanga, profesora Jamesa Gunna i gospođe Ariane Mnouchkina - 11. svibnja 2021. godine.

Predstavljamo novu verziju rješenja za upravljanje ispisom MyQ X 8.2

MyQ X 8.2 je nova verzija proizvoda koja je skrojena da odgovori na izazove modernog poslovanja izvan ureda i pri radu od kuće. Rješenje se može pohvaliti iznimnom fleksibilnošću u obračunu i upravljanju troškovima, sigurnim ispisom s udaljenih lokacija zahvaljujući sučelju za korištenje Microsoftovog rješenja Universal Print, potpuno novim mobilnim MyQ X klijentom, koji omogućuje ispis bez dodirivanja upravljačke ploče pisača i još mnogo toga

Kyocera će predstaviti svoj Inkjet produkcijski pisač na virtual.drupa 2021

Kyocera će predstaviti svoj prvi inkjet produkcijski pisač TASKalfa Pro 15000c u virtualnom izdanju sajma Drupa. Najvažniji događaj u tiskarskoj industriji virtual.drupa 2021 održati će se virtualno putem Interneta sljedeći tjedan - od 20. do 23. travnja.

Microsoft rješenje problema s ažuriranjem

Microsoft je izdao zakrpu s oznakom KB5001567 koja rješava problem koje je prozrokovalo ažuriranje izdano 9.ožujka. Cijeli dokument objavljen je na web stranici poduzeća Xenon forte, za pristup kliknite: XENON FORTE (podrska.xenon-forte.hr).

RSS
12345678910Zadnji