sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera među vizionarima

Gartner je u magičnom kvadrantu za 2015. godinu na području Usluga za upravljanje dokumentima i poslovanjem stavio poduzeće KYOCERA Document Solutions Inc. među "Vizionare". Gartnerov magični kvadrant za Usluge upravljanja dokumentima (MPS) i Usluge upravljanja sadržajem (MCS) ove je godine objavljen drugi put, a ocjenjuje mogućnosti ponuđača da upravlja ispisom te sve važnije sadržaje za upravljanje. 

Synology je predstavio DiskStation DS416j

Synology DiskStation DS-416j je cjenovno pristupačan NAS poslužitelj sa 4 utora za diskove, namijenjen kućnim korisnicima. Opremljen je snažnim dvojezgrenim procesorom koji omogućava veliku brzinu čitanja, do 112 MB/sek i pisanja, do MB/sek u RAID 5 konfiguraciji i Windows operativnom sustavu.

Kyocera podupire Google Cloud Print

Cloud Print je servis Google Inc., koja omogućuje korisnicima ispis izravno iz svojih pametnih mobilnih uređaja, osobnih računala ili drugih uređaja spojenih preko Interneta na bilo koji pisač povezan s oblakom. Odabrani uređaje Kyocera podržavaju usluga, a asortiman modela koji su kompatibilni s uslugom se stalno širi.

Synology je predstavio mrežni videosnimač NVR216

Synology NVR-216 je mrežni videosnimač s proširivim prostorom za pohranu nadzornih snimaka koji je pomoću mobilne aplikacije dostupan s bilo kojeg mjesta. To je kompaktno i cjelovito rješenje za pračenje uživo, promjenu postavki IP nadzornih kamera i pregledavanje snimaka bez upotrebe osobnog računala.

Synology je predstavio DiskStation DS216

Multifunkcijski i moćni poslužitelj NAS – pogodan za mala poduzeća i radne skupine

Synology DiskStation DS216, poslužitelj NAS s dva utora za diskove je idealan za upotrebu u malim poduzećima ili radnim skupinama. Pokreće ga dual-core procesor, a opremljen je s 512 MB DDR3 memorije.DS216, s brzinom čitanja i pisanja više od 111 MB/s u RAID 1 konfiguraciji u Windows okruženju, daleko nadilazi svoje prethodnike.

RSS
Prvi20212223242526272829Zadnji