sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS INC. OSVOJILA GOOD DESIGN AWARD 2016 ZA ČETIRI A4 PISAČA I MFP UREĐAJA

KYOCERA Document Solutions Inc. (Predsjednik: Takashi Kuki), jedno od vodećih svjetskih poduzeća koja nude rješenja za prikaz i sustave za upravljanje dokumentima, sa zadovoljstvom objavljuje da je s novim A4 multifunkcijskim uređajima i pisačima, ECOSYS M5526cdw, ECOSYS P5026cdw, ECOSYS M2640idw i ECOSYS P2040dw, osvojila Good Design Award 2016 čiji je domaćin Japanski institut za dizajn i promociju (JDP), korporacija javnog interesa.

Novi uređaji Kyocera ECOSYS

Najnovija serija pisača u boji i višenamjenskih uređaja obogatiti će napredna uredska okruženja.

Ulazni modeli iz Kyocerine ponude namijenjeni su pojedinačnim korisnicima ili manjim radnim skupinama, bez obzira da li ćete ih koristiti doma ili u uredu. Novi modeli donose kvalitetu i karakteristike tipične za seriju ECOSYS proizvoda. Nude inovativnu tehnologiju tonera, visoku rezoluciju, troškovno isplative komponente dugog životnog vijeka te iznimno nisku cijenu po ispisanoj stranici.

Kyocera TASKalfa 3252ci s novom tehnologijom tonera

KYOCERA TASKalfa 3252ci in TASKalfa 2552ci su prvi od mnogih koje je Kyocera pripremila za ovu jesen. Unatoč slabijim performansama, uređaji donose mnoge napredne karakteristike vrhunskih TASKalfa modela koji će biti predstavljeni u nastavku godine, uključujući i novu tehnologiju tonera i briljantni ispis u boji.

Synology je predstavio RC18015xs+ & RXD1215sas

Dizajnirani su tako da djeluju kao visoko dostupan klaster i predstavljaju idealno rješenje za pohranu podataka u poduzećima, gdje je potrebno neprekinuto poslovanje, mogućnost nadogradnje te sveobuhvatan skup alata za zaštitu podataka.  

Učinkovit A3 pisač za radne skupine

Kyocera Document Solutions je predstavila Ecosys P4040dn pisač. Crno-bijeli A3 pisač s brzinom ispisa 40 stranica u minuti je brzi i kompaktni uređaj s mnoštvom mogućnosti te je idalan izbor za radne skupine koje trebaju širok raspon različitih veličina ispisa i veliki izbor zaštite dokumenata.

RSS
12