sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology u novoj 2022. godini

Synology je održao virtualni događaj kako bi predstavio sljedeću generaciju svojih lokalnih rješenja i rješenja u oblaku. Najavio je operativne sustave DSM 7.1, Surveillance Station 9.0 i SRM 1.3 te velika ažuriranja usluga u oblaku.
Na dnu članka pronaći ćete poveznicu na sva predavanja i prezentacije s događaja.

BLI Keypoint Intelligence je nagradio ScannerVision rješenje

Rješenje za snimanje dokumenata ScannerVision 9 je među odabranima istraživačke kuće BLI Keypoint Intelligence, koji su dobili BLI Pick and Outstanding Innovation nagradu.

Među dobitnicima BLI Pick and Outstanding Innovation Award je ScannerVision, rješenje za automatizaciju tijeka rada dokumenata koje omogućuje snimanje, obradu i pohranu skeniranih ulaznih dokumenata, kao i dokumenata koje stvaraju druge aplikacije.

Synology je predstavio nove NAS poslužitelje DS3622xs+ i DS2422+

Synology Inc. je predstavio najnovije predstavnike NAS poslužitelja s 12 utora, Synology DiskStation DS3622xs+ i DS2422+, kao i jedinicu za proširenje DX1222 koja ih nadopunjuje.

MyQ Roger postao je IT proizvod 2021 godine

MyQ je sa svojim pametnim digitalnim poslovnim pomoćnikom MyQ Rogerom osvojio 1. mjesto na prestižnom natjecanju Computerworld 2021 za IT proizvod godine.

MyQ Roger je pametni digitalni asistent koji radi u oblaku i nudi praktičan i siguran tijek rada dokumenata s bilo kojeg mjesta, zadovoljavajući trenutne potrebe hibridnog načina rada. Između ostalog, MyQ Roger omogućuje sigurno rukovanje dokumentima s bilo kojeg mjesta u svijetu bez potrebe za uspostavljanjem složene VPN veze s mrežom poduzeća.

Synology je predstavio C2 Backup – sigurnosno kopiranje u oblaku za Windows okruženje

Zaštitite sve svoje kućne i uredske uređaje s jednog portala

Synology Inc. je najavio izlazak svoje najnovije usluge u oblaku Synology C2. C2 Backup pruža snažnu i učinkovitu zaštitu podataka za Windows uređaje, bilo da su instalirani kod kuće ili raspoređeni u više ureda u vašem poduzeću.

RSS
12345678910Zadnji