sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

BLI preporučuje TASKALFU 3252CI

KYOCERA Document Solutions Inc., jedna od vodećih svjetskih kompanija za dokumentacijska rješenja, objavljuje da je BLI ( Buyers Laboratory LLC ) potvrdio KYOCERA TASKalfu 3252ci kao visoko preporučljiv i pouzdan uređaj u 2016 godini.

Synology® najavljuje VPN Plus beta izdanje

Snažno, a ujedno intuitivno i privatno upravljanje mrežama

Synology® Inc.je najavio beta verziju VPN plus, to jest novu aplikaciju koja entuzijastima i poduzećima daje mogućnost postavljanja visoko kvalitetnog VPN rješenja. Dizajniran za Synology router, VPN plus unaprjeđuje korisničko iskustvo dinamičnim performansama, kao i nizom alata za fino podešavanje i pristup nadzoru.

Najnovija Mono MPF serija koja će unaprijediti poduzeća i radnu okolinu

KYOCERA Document Solutions je lansirala na tržište najnoviji crno-bijeli ECOSYS MFP.

Prvi KYOCERA A4 crno bijeli pisač koji nudi WiFi integraciju, a ujedno s tim i mobilnu aplikaciju za ispis čime uključuje Apple AirPrint®, Mopria and Google Cloud Print.

Synology je objavio DSM 6.1 beta

Synology je objavio rezultate operativnog sustava DiskStation Manager (DSM) 6.1 i više dodatnih programa. Istovremeno poziva sve korisnike da testiraju novosti te sudjeluju u procesu razvoja.

Kyocera Document Solutions dobila naziv "Major Player" u istraživanju IDC MARKETSCAPE: Worldwide Document Services 2016

Korporacija KYOCERA Document Solutions, jedno od vodećih podueća na području dokumentacijskih rješenja, u zadnjem istraživanju IDC MarketScape: Worldwide Document Workflow Services Hardcopy 2016 Vendor Assessment* dobila je naziv »Major player«.

RSS
Prvi12131415161718192021Zadnji