sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS INC. OSVOJILA GOOD DESIGN AWARD 2016 ZA ČETIRI A4 PISAČA I MFP UREĐAJA

KYOCERA Document Solutions Inc. (Predsjednik: Takashi Kuki), jedno od vodećih svjetskih poduzeća koja nude rješenja za prikaz i sustave za upravljanje dokumentima, sa zadovoljstvom objavljuje da je s novim A4 multifunkcijskim uređajima i pisačima, ECOSYS M5526cdw, ECOSYS P5026cdw, ECOSYS M2640idw i ECOSYS P2040dw, osvojila Good Design Award 2016 čiji je domaćin Japanski institut za dizajn i promociju (JDP), korporacija javnog interesa.

Synology® predstavlja DiskStation DS3617xs

Centralizirana dokumentacija, izravno s radnog mjesta

Synology® Inc. je predstavio DiskStation DS3617xs, NAS server s 12 utora do maksimalno 36 diskova. Uređaj visokih performansi s preko 2,358 MB/s brzine za čitanje i omogućuje brzu implementaciju i podršku velikim poduzećima.

Synology® službeno najavio nove alate za grupni rad

Synology® Inc. najavio službeno izdanje triju aplikacija za potporu grupnom radu: Office, Calendar i Chat.

32. Kyoto NAGRADA: Inamori Foundation prepoznaje poznate osobe iz područja robotike, medicine i filozofije

Roboticist Dr. Takeo Kanade, medicinski znanstvenik Dr. Tasuku Honjo i filozof Dr. Martha Craven Nussbaum su osvojili Kyoto nagradu za svoje životno djelo u bivšem carskom gradu. Ova nagrada koja je, uz Nobelovu, jedna od najprestižnijih svjetskih nagrada, slavi životni rad istraživača i mislilaca, koji su napravili značajan doprinos u znanosti i kulturi.

Predstavljamo FS3017 – prvi Synology NAS isključivo za SSD diskove

Unaprijedite poslovanje na viši nivo

Synology predstavlja FlashStation FS3017, pionirski proizvod firme sa sasvim novom all-flash serijom. S mogućnosti upotrebe preko 200,000 IOPS i ispisom 4k rezolucije sa osposobljenom RDMA tehnologijom. FS3017 je idealan za analizu velikih količina podataka, video post produkcije, virtualizacije i rukovanje sa zahtjevnim bazama podataka aplikacija, koje zahtijevaju visoke razine IOPS i nisku latenciju istovremeno

RSS
Prvi11121314151617181920Zadnji