sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA među 100 najinovativnijih poduzeća

Poduzeće je na listi organizacija s najviše prijavljenih patenata i globalnim utjecajem istraživačke kuće Clarivate Analytics uvršteno već treću godinu zaredom

Korporacija Kyocera je objavila je da ju je svjetski pružatelj rješenja za stjecanje poslovnih informacija Clarivate Analytics rangirao među 100 najinovativnijih poduzeća u 2016. Nagradu za velik broj patenata i ukupni utjecaj na globalnom razvoju u posljednjih godinu dana je Kyocera dobila treći put zaredom.

Synology je predstavio novi DiskStation Manager 6.1

Korporacija Synology ® je najavila službeni izlaz nadogradnje operativnog sustava DiskStation Manager (DSM) 6.1 i paketa programa koji korisnicima donose dodatnu sigurnost, povećanu produktivnost i bolje povezano iskustvo Synology NAS poslužitelja.

Synology® je predstavio RackStation RS18017xs+, RS4017xs+, Expansion Unit RX2417sas i RX1217sas

Visoko skalabilan NAS dizajniran za virtualizaciju, aplikacije s velikom količinom podataka i neprekidan rad

Nadogradnje snažnih NAS servera, namijenjenih ugradnji u komunikacijske ormare omogućuju veće brzine obrade podataka i fleksibilnu skalabilnost poduzećima u razvoju.

Synology® je predstavio Surveillance Station 8.0

Optimizirane performanse i pametna tehnologija istovremenog streaminga

Synology® Inc je najavio službeni izlaz Surveillance Station 8.0, rješenja za nadzor koje donosi novu i efektivnu radnu površinu za korisnika, pametnu tehnologiju za istovremeni prijenos uživo i bezbolno postavljanje koje pruža kvalitetnije iskustvo pri upravljanju.

Synology® predstavlja Synology Router RT2600ac i VPN Plus

Synology® Inc je predstavio RT2600ac, siguran i vrlo brz router (usmjerivač) dizajniran da se prilagodi modernom domu i radnom okruženju. Zahvaljujući moćnim dodacima i intuitivnom korisničkom sučelju, RT2600ac pruža snažnu izvedbu s pouzdanim radom, bez prekida mrežne i bežične veze za više korisnika. Osim toga je službeno predstavljen i VPN plus kako bi se korisnicima Synology Routera omogućilo postavljanje snažnog lokalnog VPN rješenja.

RSS
Prvi10111213141516171819Zadnji