sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA izabrana za najboljeg ponuđača usluga ispisa i kopiranja u Njemačkoj

KYOCERA Document Solutions Njemačka, podružnica jednog od vodećih poduzeća na području rješenja za upravljanje dokumentima KYOCERA Document Solutions Europe BV, je u Njemačkoj izabrana kao najbolji pružatelj rješenja za ispis i kopiranje.

Synology pruža širu podršku s uslugom Synology Replacement Service

Synology Inc. je objavilo proširenu verziju podrške za svoje NAS proizvode sa Synology Replacement Service (SRS), koji omogućava zamjenu neispravnih uređaja već sljedeći radni dan.  

Synology poziva na beta testiranje Synology Cloud2

Synology poziva korisnike na beta testiranje Synology Cloud2 (Synology C2). To je nova, pionirska usluga, koja ima za cilj optimizirati iskustvo kopiranja sa Synology NAS poslužitelja na javni prostor za pohranu u oblaku.

Norihiko Ina novi predsjednik Kyocera Document Solutions Inc.

Norihiko Ina preuzima prestižnu poziciju 1. travnja 2017. kada zamjenjuje prethodnog predsjednika Takashi Kukija, koji će sada djelovati kao potpredsjednik.

Četiri nagrade iF DESIGN za KYOCERU

KYOCERA Document Solutions je za četiri nova modela A4 multifunkcijskih Ecosys uređaja M5526cdw, P5026cdw, M2640idw i P2040dw, dobila nagradu "iF DESIGN AWARD 2017", koju dodjeljuje International Forum Design.

RSS
Prvi9101112131415161718Zadnji