sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Osnivač Kyocera Dr. Kazuo Inamori bit će glavni govornik na skupu Kyoto Prize na Oxfordu

Jedna od najuglednijih svjetskih ličnosti i filantropa - osnivač Kyocere i njezin počasni predsjednik dr. Kazuo Inamori se na Sveučilištu Oxford obratio skupini vodećih znanstvenika i uglednika koji su se okupili na otvaranju susreta Kyoto Prize lectures.

KYOCERA izabrana za najboljeg ponuđača usluga ispisa i kopiranja u Njemačkoj

KYOCERA Document Solutions Njemačka, podružnica jednog od vodećih poduzeća na području rješenja za upravljanje dokumentima KYOCERA Document Solutions Europe BV, je u Njemačkoj izabrana kao najbolji pružatelj rješenja za ispis i kopiranje.

Synology pruža širu podršku s uslugom Synology Replacement Service

Synology Inc. je objavilo proširenu verziju podrške za svoje NAS proizvode sa Synology Replacement Service (SRS), koji omogućava zamjenu neispravnih uređaja već sljedeći radni dan.  

Synology poziva na beta testiranje Synology Cloud2

Synology poziva korisnike na beta testiranje Synology Cloud2 (Synology C2). To je nova, pionirska usluga, koja ima za cilj optimizirati iskustvo kopiranja sa Synology NAS poslužitelja na javni prostor za pohranu u oblaku.

Norihiko Ina novi predsjednik Kyocera Document Solutions Inc.

Norihiko Ina preuzima prestižnu poziciju 1. travnja 2017. kada zamjenjuje prethodnog predsjednika Takashi Kukija, koji će sada djelovati kao potpredsjednik.

RSS
Prvi891011121314151617Zadnji