sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Skeneri za knjige CZUR - novost na hrvatskom tržištu

Sve knjige, časopisi, ugovori i ostali papirnati dokumenti do veličine A3 mogu se skenirati bez rezanja ili prekidanja uveza brzinom od 1,2 sekunde po stranici.

Xenon forte je u svoj prodajni program uključio ponudu optičkih skenera kineskog proizvođača CZUR. Osnovni model ET16 Plus namijenjen je kućnim korisnicima i manjim poduzećima, a moćniji M3000 PRO će biti dobrodošao u većim organizacijama, knjižnicama, arhivima, muzejima, zdravstvenim ustanovama ili pravnim uredima.

Synology je predstavio RackStation RS3618xs

Agilno rješenje za pohranu podataka prilagođeno potrebama vašeg poslovanja

Synology RackStation RS3618xs je poslužitelj s 12 diskova koji pruža izvrsne performanse, za zadatke skupnog sigurnosnog kopiranja unutar poduzeća bez prevelikih hardware-skih napora uz optimizirano virtualizacijsko rješenje.

Synology je predstavio RackStation RS2818RP+

Snažan NAS poslužitelj s puno prostora za pohranu, idealan za rast poslovanja.

Synology® Inc. je predstavio RackStation RS2818RP+, NAS poslužitelj s 16 diskova i 3U visine. Malim i srednjim poduzećima donosi veliki prostor za pohranu s povoljnim omjerom cijene i kvalitete. 

Synology je predstavio RackStation RS818+/RS818RP+ i jedinicu za proširenje RX418

Snažan 1U rackmount NAS namijenjen za mala i srednja poduzeća

Synology® Inc. je predstavio RackStation RS818+ / RS818RP+ i jedinicu za proširenje RX418, 1U 4-bay rackmount NAS dizajniran brzim prijenosnim performansama i skalabilnošću skladištenja za mala i srednja poduzeća.

Synology je predstavio VPN Plus Server 1.3 Beta

Synology Inc. je predstavio beta verziju VPN Plus Server 1.3 koja donosi rješenje za udaljeni pristup računalima korištenjem Synology usmjerivača uz uvid u detaljne i informativne izvještaje o potrošnji mrežnog prometa IT administratorima, kako bi mogli imati uvid u korištenje instaliranih VPN-ova u mreži.

RSS
Prvi891011121314151617Zadnji