sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio RackStation RS2818RP+

Snažan NAS poslužitelj s puno prostora za pohranu, idealan za rast poslovanja.

Synology® Inc. je predstavio RackStation RS2818RP+, NAS poslužitelj s 16 diskova i 3U visine. Malim i srednjim poduzećima donosi veliki prostor za pohranu s povoljnim omjerom cijene i kvalitete. 

Synology je predstavio RackStation RS818+/RS818RP+ i jedinicu za proširenje RX418

Snažan 1U rackmount NAS namijenjen za mala i srednja poduzeća

Synology® Inc. je predstavio RackStation RS818+ / RS818RP+ i jedinicu za proširenje RX418, 1U 4-bay rackmount NAS dizajniran brzim prijenosnim performansama i skalabilnošću skladištenja za mala i srednja poduzeća.

Synology je predstavio VPN Plus Server 1.3 Beta

Synology Inc. je predstavio beta verziju VPN Plus Server 1.3 koja donosi rješenje za udaljeni pristup računalima korištenjem Synology usmjerivača uz uvid u detaljne i informativne izvještaje o potrošnji mrežnog prometa IT administratorima, kako bi mogli imati uvid u korištenje instaliranih VPN-ova u mreži.

Synology je predstavio FlashStation FS1018 i DiskStation DS218

Snažna rješenja u kompaktnom obliku

Korporacija Synology Inc. uvela je dva nova NAS servera: FS1018 i DS218, koji, unatoč malim dimenzijama, imaju bogat skup značajki. Serveri omogućuju direktnu reprodukciju različitih medija, dijeljenje datoteka i različite opcije backupa podataka.

BLI je dodijelio priznanje „Highly Recommended” za 13 Kyocera uređaja

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je objavila da je trinaest proizvoda iz serije TASKalfa i ECOSYS dobilo ocjenu „Highly Recommended“ od Buyers Lab (BLI), jedne od najprestižnijih svjetskih organizacija za ispitivanje proizvoda za ispis teksta i slika.

RSS
Prvi78910111213141516Zadnji