sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio Surveillance Station 8.1 Beta

Iznimne performanse i sveobuhvatna rješenja za dom i trgovine

Korporacija Synology Inc. je objavila da je dostupna nova inačica Surveillance Station 8.1 Beta, programa za upravljanje video nadzorom na NAS Synology serverima. U isto vrijeme poziva sve zainteresirane da se uključe u testiranje beta verzije, s uvjerenjem da će sve korisne sugestije i komentare uključiti u službenu verziju programa.

KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS EUROPE PRIMILA JE CERTIFIKAT ISO27001

KYOCERA Document Solutions Europe B.V. (Kyocera) je s dodijeljenim certifikatom za međunarodni standard ISO 27001 potvrdila svoju predanost zaštiti podataka.

Synology® predstavio DiskStation DS1517 i DS1817

Snažno sveobuhvatno NAS rješenje optimizirano za vaše rastuće potrebe

Synology® Inc. je predstavio novi DiskStation DS1517 i DS1817, snažne i skalabilne verzije s prostorom za 5 i 8 diskova.

Synology je predstavio Presto, server datoteka

Synology je objavio službeni izlaz servera datoteka Presto, nove aplikacije za NAS servere koja ubrzava i značajno smanjuje potrebno vrijeme za prijenos velikih količina podataka preko WAN mreže. U isto vrijeme pojednostavljuje instalaciju te upravljanje IT opremom.

Synology predstavio FlashStation FS2017

Izuzetno brz NAS server dizajniran za intenzivne I/O aplikacije

Synology Inc. je predstavio FlashStation FS2017, snažan i skalabilan NAS server, koji je dizajniran za korištenje u velikim poduzećima. S kapacitetom preko 90.000 IOPS u 4K nasumičnom pisanju.

RSS
Prvi78910111213141516Zadnji