sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio DS418play

Više snage, više zabave

S DS418play, koji omogućuje do 40 TB ukupnog kapaciteta, korisnici mogu pohraniti svoje najdraže snimke u najboljoj kvaliteti te ih jednostavno organizirati i dijeliti s rodbinom i prijateljima.

Synology je predstavio nove modele u serijama XS/Plus/Value

Rješenja za pohranu podataka za širok raspon posebnih potreba korisnika

• Serija XS - DS3018xs: prvi Synology NAS poslužitelj sa šest utora za diskove, koji nudi 10GbE mrežni ulaz kao dodatnu značajku te podršku za diskove M.2 SATA SSD
• Serija Plus - DS918+, DS718+ i DS218+: povećana učinkovitost i postojanost podataka pri intenzivnom opterećenju
• Serija Value - DS418: predstavljanje 4K sposobnosti online transkodiranja

Synology je predstavio Surveillance Station 8.1

Integracija s uređajima za naplatu pruža cjelokupno rješenje za trgovine

Nova verzija Surveillance Station donosi mnoštvo inovacija namijenjenih prvenstveno za kućne korisnike i trgovine. Trgovačka poduzeća će cijeniti integraciju POS sistema s nadzornim video zapisima, kao i sposobnost arhiviranja snimaka na daljinu iz podružnica u sjedište kompanije. 

KYOCERA OPTIMIZIRALA PROCES UPRAVLJANJA USLUGA S IFS-om

KYOCERA Document Solutions Europe B.V. najavila je implementaciju novog rješenja za upravljanje uslugama od strane poduzeća IFS-a kako bi poboljšala korisničko iskustvo u EMEA regiji.

Synology je predstavio Surveillance Station 8.1 Beta

Iznimne performanse i sveobuhvatna rješenja za dom i trgovine

Korporacija Synology Inc. je objavila da je dostupna nova inačica Surveillance Station 8.1 Beta, programa za upravljanje video nadzorom na NAS Synology serverima. U isto vrijeme poziva sve zainteresirane da se uključe u testiranje beta verzije, s uvjerenjem da će sve korisne sugestije i komentare uključiti u službenu verziju programa.

RSS
Prvi78910111213141516Zadnji