sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera proglašena za najpouzdaniji brend multifunkcijskih uređaja u boji

Istovremeno, BLI je TASKalfa 9002i nagradio sa „Summer Pick Awards“

KYOCERA Document Solutions je još jednom prepoznata kao vodeći proizvođač u industriji. s Laboratorij Keypoint Inteligence - Buyers Lab (BLI) ju je odabrao kao najpouzdaniji brend u kategoriji multifunkcijskih uređaja u boji.

Synology je predstavio Surveillance Station 8.2 Beta koji omogućava nadzor sa mobilnog telefona

Nove mobilne aplikacije prelaze mogućnosti koje su nekad nudili mobilni uređaji

Synology vabi vse uporabnike v program beta testiranja nove različice rešitve Surveillance Station. V prihajajoči različici bo prvič na voljo program LiveCam, ki spreminja mobilni telefon v nadzorno kamero. Prenovljena je aplikacija DS cam, ki ponuja večje zmogljivosti in združljivost, na svoj seznam podprtih naprav pa dodaja tudi zvočnike IP.

Synology je predstavio DiskStation DS1618+

Najbrži model Synology NAS serije

Synology DiskStation DS 1618+ namijenjen je malim i srednjim poduzećima. Ima iznimne mogućnosti jer postiže najveću brzinu prijenosa podataka u svojoj klasi, kako za čitanje tako i za pisanje.

PC Magazine dodjelio je nagradu Editors 'Choice skeneru knjiga CZUR ET16 Plus

CZUR, globalni proizvođač pametnih hardverskih rješenja, koji je prisutan u više od 30 zemalja, dobio je nagradu ''Izbor urednika'' od strane renomiranog informatičkog časopisa PC Magazine za pametni skener knjiga CZUR ET16 Plus za izdavačku ponudu s brzinom skeniranja, širokim rasponom funkcionalnosti i svestranosti.

Synology predstavio RackStation RS2418+/RS2418RP+

Dizajniran za poduzeća koje trebaju fleksibilnu pohranu i M.2 SSD skalabilnost

Synology Inc. je predstavio RACKSTATION RS2418+/RS2418RP+, 2U, 12-bay rackmount NAS koji pružaju kapacitet pohrane na jednostavan način po prihvatljivoj cijeni za mala i srednja poduzeća.

RSS
Prvi6789101112131415Zadnji