sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio DiskStation DS1618+

Najbrži model Synology NAS serije

Synology DiskStation DS 1618+ namijenjen je malim i srednjim poduzećima. Ima iznimne mogućnosti jer postiže najveću brzinu prijenosa podataka u svojoj klasi, kako za čitanje tako i za pisanje.

PC Magazine dodjelio je nagradu Editors 'Choice skeneru knjiga CZUR ET16 Plus

CZUR, globalni proizvođač pametnih hardverskih rješenja, koji je prisutan u više od 30 zemalja, dobio je nagradu ''Izbor urednika'' od strane renomiranog informatičkog časopisa PC Magazine za pametni skener knjiga CZUR ET16 Plus za izdavačku ponudu s brzinom skeniranja, širokim rasponom funkcionalnosti i svestranosti.

Synology predstavio RackStation RS2418+/RS2418RP+

Dizajniran za poduzeća koje trebaju fleksibilnu pohranu i M.2 SSD skalabilnost

Synology Inc. je predstavio RACKSTATION RS2418+/RS2418RP+, 2U, 12-bay rackmount NAS koji pružaju kapacitet pohrane na jednostavan način po prihvatljivoj cijeni za mala i srednja poduzeća.

Takuya Marubayashi je novi predsjednik Kyocera Document Solutions EMEA

Takuya Marubayashi je 1. travnja 2018. godine postao novi predsjednik dijela organizacije odgovornog za Europu, Bliski istok i Afriku. Pod vodstvom gospodina Marubayashija, korporacija će nastaviti pružati podršku kvalitetnim proizvodima i uslugama kupcima, lokalnim predstavništvima, međunarodnim partnerima i zaposlenicima. 

Synology C2 Backup od sada je dostupan korisnicima širom svijeta

Izvorno namijenjen kako bi zadovoljio sve veće zahtjeve europskih kupaca za sigurnim i visoko integriranim rješenjem za sigurnosne kopije, Synology je odlučio proširiti svoje mogućnosti i pružiti usluge sigurnosnog kopiranja korisnicima širom svijeta.

RSS
Prvi567891011121314Zadnji