sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio DiskStation DS1019+

Izdržljiv i snažan NAS poslužitelj u kompaktnom kućištu.

Synology Inc. predstavio je DiskStation DS1019+, NAS poslužitelj s utorima za pet diskova te s izvrsnim performansama i mogućnostima nadogradnje, što je idealan izbor za manja poduzeća i zahtjevnije kućne korisnike.

U istraživanju IDC MarketScape, KYOCERA je svrstana među vodeća poduzeća

Istraživačka kuća IDC-a objavila je rezultate istraživanja IDC MarketScape, koji KYOCERU svrstava u područje pametnih multitasking uređaja u prestižnom klubu vodećih poduzeća. Vijest je došla u korporaciju u pravo vrijeme. Pozicioniranje temeljnih proizvoda na kojima organizacija gradi svoju ponudu kao lider na području Zapadne Europe daje joj izvrsnu osnovu za razvoj u 2019. godini.

Sigurnosno kopiranje i vraćanje sustava Windows pomoću rješenja Active Backup for Business Synology

Verzija Active Backup for Business je prva koja podržava resetiranje osobnih računala i poslužitelja na potpuno novi uređaj bez unaprijed instaliranog operativnog sustava i programa (bare-metal).

Synology je predstavil RackStation RS1619xs+

Snažan poslužitelj visine 1U je dizajniran za grupni rad s datotekama i snažnu obradu podataka.

Poslužitelj NAS RackStation RS1619xs+ je dizajniran za ugradnju u komunikacijske ormare s visinom 1U i opremljen je s 4 utora za diskove. S prilagodljivom nadogradnjom prostora za pohranu i podrškom za M.2 SSD, idealan je izbor za intenzivne zadatke u rastućim poduzećima.

Synology je predstavio DiskStation DS1819+

Synology Inc. predstavio je DiskStation DS1819+, NAS s prostorom za 8 diskova koji nudi izvanredne performanse i skalabilnost kako bi lako pratio razvoj poduzeća i povećanje potrebe za prostorom za pohranu.

RSS
Prvi567891011121314Zadnji