sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Predstavljamo novu verziju rješenja za upravljanje ispisom MyQ X 8.2

MyQ X 8.2 je nova verzija proizvoda koja je skrojena da odgovori na izazove modernog poslovanja izvan ureda i pri radu od kuće. Rješenje se može pohvaliti iznimnom fleksibilnošću u obračunu i upravljanju troškovima, sigurnim ispisom s udaljenih lokacija zahvaljujući sučelju za korištenje Microsoftovog rješenja Universal Print, potpuno novim mobilnim MyQ X klijentom, koji omogućuje ispis bez dodirivanja upravljačke ploče pisača i još mnogo toga

Kyocera će predstaviti svoj Inkjet produkcijski pisač na virtual.drupa 2021

Kyocera će predstaviti svoj prvi inkjet produkcijski pisač TASKalfa Pro 15000c u virtualnom izdanju sajma Drupa. Najvažniji događaj u tiskarskoj industriji virtual.drupa 2021 održati će se virtualno putem Interneta sljedeći tjedan - od 20. do 23. travnja.

Microsoft rješenje problema s ažuriranjem

Microsoft je izdao zakrpu s oznakom KB5001567 koja rješava problem koje je prozrokovalo ažuriranje izdano 9.ožujka. Cijeli dokument objavljen je na web stranici poduzeća Xenon forte, za pristup kliknite: XENON FORTE (podrska.xenon-forte.hr).

Synology je predstavio M.2 NVMe SSD s većim kapacitetom i 10/25GbE mrežne kartice

Proširenja većeg kapaciteta donose SSD predmemoriju na NVMe konektoru i protoke mreže od 10GbE i 25GbE za više aplikacija.

Synology je najavio dva nova SSD-a koji nadopunjuju liniju SSD predmemorija na NVMe konektoru, namijenjene za veća poduzeća. Istodobno je predstavio i najnovije mrežne kartice od 10 i 25 GbE. Novi proizvodi omogućit će brži i pouzdaniji rad rješenja za pohranu podataka korporacije Synology.

Kyocera je od World Packaging Organization dobila nagradu WorldStar 2021

Kyocera Document Solutions Europe objavila je da je od Svjetske organizacije za pakiranje (World Packaging Organization) primila WorldStar Award 2021 u kategoriji Elektronika za pakiranje za dvostrani automatski uvlakač dokumenata koji se može dodati u Kyocerine multifunkcijske uređaje.

RSS
12345678910Zadnji