sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio novi RT6600ax usmjerivač i nadogradnju operativnog sustava SRM

Synology je predstavio RT6600ax - Wi-Fi 6 usmjerivač dizajniran za pružanje brzih i sigurnih veza kod kuće i u poduzeću. Podržan novim Synology Router Manager (SRM) 1.3, RT6600ax je potpuno opremljen za suočavanje s izazovima današnjih umreženih okruženja.

Kyocera će graditi najveću tvornicu u Japanu i povećati proizvodnju komponenti za izradu čipova

Korporacija Kyocera predstavila je plan za izgradnju najvećeg proizvodnog pogona u Japanu ikada, šireći proizvodni kapacitet za komponente, uključujući kućišta za organske poluvodičke čipove i kućišta za uređaje bazirane na kristalima.

Surveillance Station 9.0 Beta

Synology poziva sve zainteresirane da se pridruže programu testiranja novog Surveillance Station 9.0 Beta. Poveznica za pridruživanje programu može se pronaći na Synology web stranici.

Kyocera se pridružila najvećem svjetskom udruženju Responsible Business Alliance, posvećenom održivosti u globalnim lancima opskrbe

Korporacija Kyocera Document Solutions se pridružila Savezu za odgovorno poslovanje (Responsible Business Alliance (RBA)) i predana je sudjelovanju u globalnom lancu opskrbe u skladu sa zajedničkim kodeksom ponašanja.

Objašnjenje vezano uz izvještaj o sigurnosti usmjerivača Synology

Kao odgovor na izvješće koje je objavio IoT Inspector (platforma za sigurnosnu analizu programske opreme uređaja), Synology je potvrdio da niti jedna od identificiranih potencijalnih prijetnji nije predstavljala ozbiljnu ili neposrednu prijetnju sigurnosti Synology usmjerivača.

RSS
12345678910Zadnji