sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera se pridružila najvećem svjetskom udruženju Responsible Business Alliance, posvećenom održivosti u globalnim lancima opskrbe

Korporacija Kyocera Document Solutions se pridružila Savezu za odgovorno poslovanje (Responsible Business Alliance (RBA)) i predana je sudjelovanju u globalnom lancu opskrbe u skladu sa zajedničkim kodeksom ponašanja.

Objašnjenje vezano uz izvještaj o sigurnosti usmjerivača Synology

Kao odgovor na izvješće koje je objavio IoT Inspector (platforma za sigurnosnu analizu programske opreme uređaja), Synology je potvrdio da niti jedna od identificiranih potencijalnih prijetnji nije predstavljala ozbiljnu ili neposrednu prijetnju sigurnosti Synology usmjerivača.

Synology u novoj 2022. godini

Synology je održao virtualni događaj kako bi predstavio sljedeću generaciju svojih lokalnih rješenja i rješenja u oblaku. Najavio je operativne sustave DSM 7.1, Surveillance Station 9.0 i SRM 1.3 te velika ažuriranja usluga u oblaku.
Na dnu članka pronaći ćete poveznicu na sva predavanja i prezentacije s događaja.

BLI Keypoint Intelligence je nagradio ScannerVision rješenje

Rješenje za snimanje dokumenata ScannerVision 9 je među odabranima istraživačke kuće BLI Keypoint Intelligence, koji su dobili BLI Pick and Outstanding Innovation nagradu.

Među dobitnicima BLI Pick and Outstanding Innovation Award je ScannerVision, rješenje za automatizaciju tijeka rada dokumenata koje omogućuje snimanje, obradu i pohranu skeniranih ulaznih dokumenata, kao i dokumenata koje stvaraju druge aplikacije.

Synology je predstavio nove NAS poslužitelje DS3622xs+ i DS2422+

Synology Inc. je predstavio najnovije predstavnike NAS poslužitelja s 12 utora, Synology DiskStation DS3622xs+ i DS2422+, kao i jedinicu za proširenje DX1222 koja ih nadopunjuje.

RSS
12345678910Zadnji