sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Gartner je uvrstio Kyoceru u Čarobni kvadrant pružatelja usluga za upravljanje sadržajem

Korporacija Kyocera Document Solutions Europe objavila je, da je uvrštena u magični kvadrant pružatelja usluga za upravljanje sadržajem, koji predstavlja globalna kuća Gartner. Kyocera je u ovom izvješću prvi put u svojoj povijesti svrstana među važnije igrače.

Kyocera Document Solutions bo sponzorirala Gartnerjeve dogodke

KYOCERA Document Solutions bo glavni pokrovitelj petih prireditev Gartner Symposium/ITxpo 2017 v Španiji, Avstraliji, Braziliji, Združenih državah Amerike in v Indiji, na katerih bo predstavila svoj portfelj rešitev za upravljanje z dokumenti.

Synology je predstavio DS416slim

Ogromni potencijal u malom pakiranju

Synology DiskStation DS416slim je NAS server sa četiri utora za diskove. U to je moguće umetnuti do četiri 2,5-inčna tvrda diska ukupnog kapaciteta do 8TB prostora. Dizajniran je za kućne i profesionalne korisnike koji trebaju kompaktno, štedljivo i lako prenosivo rješenje za pohranu podataka.

BLI preporučuje KYOCERA TASKalfu 406ci

KYOCERA Document Solutions, jedna od vodećih tvrtki u području rješenja za upravljanje dokumentima, je na ispitivanju testnog laboratorija Buyers Lab (BLI) nagrađena kao "Highly Recommended" i "Highly Reliable" za multifunkcijski uređaj Kyocera TASKalfa 406ci. 

IDC je uvrstio Kyoceru među glavne igrače

Korporacija Kyocera Document Solutions, jedan od vodećih pružatelja rješenja za obradu dokumenata i sustava za upravljanje dokumentima, objavila je da ju je istraživačka kuća IDC u svojoj studiji MarketScape: Usluge za upravljanje tokovima dokumenata 2015*, koja je provedena na području SAD-a, zapadne Europe i Azije/Pacifika, predstavila kao jednog od najvažnijih ponuđača usluga (Major Player) na ovom području.

RSS
1234