sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera povećava učinkovitost i sigurnost s novim A3 pisačem

Kyocera Document Solutions Europe je predstavila najnoviji uređaj, crno-bijeli A3 pisač ECOSYS P4140dn. Novi uređaj je nadogradnja uspješnog modela ECOSYS P4040dn. Odlikuje se brzinom ispisa od 40 stranica u minuti i brzim ispisom prve stranice od 6,3 sekunde, što je 16% poboljšanje u odnosu na prethodnika.

Kyocera je predstavila novi ECOSYS P4060dn A3 crno-bijeli pisač

Kyocera Document Solutions Europe je predstavila novi crno-bijeli pisač ECOSYS P4060dn A3. Uređaj nastavlja dugu tradiciju ekološki prihvatljivih ECOSYS uređaja. Ima brzinu ispisa do 60 stranica A4 u minuti, visoku pouzdanost i brzo vrijeme prvog ispisa od 3,8 sekundi.

Kyocera je predstavila novu seriju kompaktnih A4 crno-bijelih uređaja

KYOCERA ECOSYS P3145dn, P3150dn in P3155dn predstavljaju najnoviju nadopunu Kyocerine najpopularnije serije ECOSYS. Kombiniraju visoku produktivnost i trajnost. U usporedbi sa svojim prethodnicima, ističu se redizajniranim dizajnom i poboljšanim funkcionalnostima, donoseći još bolje korisničko iskustvo.

Kyocera TASKalfa 3252ci s novom tehnologijom tonera

KYOCERA TASKalfa 3252ci in TASKalfa 2552ci su prvi od mnogih koje je Kyocera pripremila za ovu jesen. Unatoč slabijim performansama, uređaji donose mnoge napredne karakteristike vrhunskih TASKalfa modela koji će biti predstavljeni u nastavku godine, uključujući i novu tehnologiju tonera i briljantni ispis u boji.

Kyocera je osvojila "iF DESIGN AWARD 2016" za sedam A4 pisača i multifunkcijskih uređaja

Predsjednik korporacije KYOCERA Document Solutions Inc. g. Takashi Kuki s ponosom je objavio da je njemačka organizacija iF International Forum Design GmbH dodijelila nagradu "iF DESIGN AWARD 2016" za sedam* A4 laserskih pisača u boji i multifunkcijskih uređaja Kyocera namijenjenih radnim skupinama u poduzećima.

RSS