sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio mrežni video snimač DVA3219 za analitiku video snimki temeljenu na umjetnoj inteligenciji

Novi mrežni video snimač DVA3219 je lokalno rješenje za nadzor koje omogućuje precizno otkrivanje događaja uz pomoć videonadzora i tehnologije detaljnog učenja te umanjuje utjecaj okoline. DVA3219 je opremljen grafičkim procesorom NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti koji omogućava analizu četiri video snimke u stvarnom vremenu i istovremenu pohranu do 32 video zapisa.

Synology je predstavio Surveillance Station 8.2

Nove mobilne aplikacije prelaze mogućnosti mobilnih uređaja

U novoj verziji, LiveCam je prvi koji koristi LiveCam softver, koji pretvara mobilni telefon u nadzornu kameru. Predstavljena verzija je namijenjena korisnicima mobilnih uređaja koji rade na iOS-u, dok će korisnici Andriodovih mobilnih telefona biti dostupni uskoro.

Synology je predstavio Surveillance Station 7.2

Uz najnoviju verziju softvera za kontrolu, Synology pruža podršku za I/O module, siguran sustav središnjeg upravljanja (CMS) i upozorenja za sučelje Live View. Prednost rješenja Surveillance Station 7.2 je rastuća svestranost i sposobnost da se prilagodi različitim postavkama sustava za kontrolu, bez obzira na njegovu veličinu.

Novi Synology Surveillance Station 7.1

Novo rješenje pruža dublje i promišljenije iskustvo kontrole

Surveillance Station 7.1, donosi racionalniji i učinkovitiji dizajn, radi u realnom vremenu RTSP (Real-Time Streaming Protocol), pruža potporu za emitiranje više prijamnika (multicast) i ima poboljšane mogućnosti za upozorenje i informiranje. 

KYOCERA MYPANEL - prijenosna i fleksibilna kontrolna ploča

Kyocera MyPanel je univerzalno rješenje koje omogućuje kontrolu Kyocerinih pisača i višenamjenskih uređaja pomoću mobilnih uređaja. Mobilna aplikacija korisnicima omogućuje povezivanje s kompatibilnom Wi-Fi mrežom te udaljeno upravljanje uređajima pomoću zajedničkog sučelja s bilo kojeg mobilnog uređaja.
RSS